Webapoteket.dk - Køb Vichy og Nuxe online

Nu kan du købe alle de kendte apoteksforbeholdte mærkevarer på nettet fra et godkendt dansk online apotek.

Webapoteket fører det fulde sortiment af den franske og omfangsrige hudplejeserie Vichy. Serien har taget navn efter byen Vichy, der ligger i hjertet af Frankrig. Byen er berømt for sine termalske kilder, der er kendt for deres helbredende effekt.

Alle Vichy`s produkter er testet dermatologisk, det vil sige, at de er grundigt testet under kontrol af dermatologer (hudlæger). På de enkelte produkters emballage kan du læse, hvilke typer tests, der er udført, inklusiv de overordnede testresultater.

Vichy findes til mænd i serien Vichy Homme. Til kunder, der er plaget af uren hud er serien Vichy Normaderm velegnet og veludbygget. Serien Vichy Capital Soleil giver mulighed for solpleje til både børn og voksne og alle hudtyper. De fleste af Vichys produkter er samtidig uden parabener, og mange af dem er samtidig parfumefri.

Som noget nyt har Webapoteket også taget en anden stor fransk apoteksforbeholdt hudplejeserie i sortiment. Det drejer sig om serien Nuxe, der et unikt mærke, som har eksisteret siden 1957, inspireret af naturen. Nuxe tilstræber at forene høj performance og velbehag ved brug.

Produkterne indeholder formler, der er baseret på planter med meget høj koncentration af aktive ingredienser. I gennemsnit er ca. 78% af ingredienserne i Nuxe's produkter fra naturens egne kilder. Samtidig er der i produkterne en minimal tilsætning af konserverings-midler. Ligesom Vichys produkter, er Nuxe produkterne videnskabeligt testet og dokumenterede.

 

Webapoteket er ejet af apotekerne i Hadsten og Ringkøbing og kunderne betjenes af apoteksuddannede farmakonomer og farmaceuter.

Det betyder, at du på Webapoteket kan få kvalificeret råd og vejledning i bl.a. valg af det rette hudplejeprodukt. Samtidig kan du på Webapotekets hjemmeside se billeder af varerne i sortimentet. Her finder du også en udførlig varebeskrivelse. Du er altid velkommen til at kontakte Webapoteket pr. telefon eller send dit spørgsmål på en mail.

Trine Persson, farmaceut