Heatlets træpiller samt 6 mm træpiller hos Den Gamle Brugs

Hos Den Gamle Brugs kan du finde et bredt udvalg af brænde og savsmuld til gode priser. Du kan bl.a. købe Heatlets træpiller billigt på siden.

Den Gamle Brugs

Gode Heatlets træpiller på dgb-braende.dk

Hos Den Gamle Brugs finder du alt i pejsebrænde og fyring. Du kan finde lige den slags brænde, du skal bruge til en god pris. Der er bl.a. et bredt udvalg af forskellige slags træpiller til gode priser. Se bl.a. på Heatlets træpiller i 6 eller 8 mm størrelser. Heatlets træpiller er lavet af træ i dansk kvalitet, som er fræset til savsmuld og derefter presset super hårdt sammen. Det giver træet en enormt god brændværdi og en jævn og stabil ild i pilleovnen, som du kan mærke, når du fyrer op. Der er forskellige gode grunde til at bruge Heatlets træpiller – det er fx en meget økonomisk løsning, da træpillerne har en super god brændværdi i forhold til deres vægt og deres fylde. Det er klart, at hårdt presset træ giver en bedre og mere langsom forbrænding end let og lyst træ. De er lavet af tungt kvalitetstræ – ofte overskudstræ fra fx møbelproduktion – hvilket vil sige, at det er træsorter, som brænder langsomt og afgiver meget varme.

Ordentligt savsmuld til rimelige priser

Hos Den Gamle Brugs kan du købe billigt savsmuld i god kvalitet. Den slags er velegnet som strøelse i hestebokse samt til olieopsug, da det har en enormt god sugeevne. Når man holder hest, så ved man, at det er vigtigt at man holder hesteboksen og stalden ren, og der er savsmuld virkelig ens bedste ven, for det kan man strø ud, så hesten kan gå på det, og så fejer man det sammen engang imellem og strør nyt ud, og på den måde får man alt hestelort og tis med. Det suger super godt, og det er en virkelig effektiv måde at muge ud på. Du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge af savsmuld på siden, for der er forskellige finhedsgrader at vælge imellem, og du kan nok finde lige det, som du bedst kan lide. Der er levering på Sjælland, men du kan også afhente selv og spare penge.