Køb en praktisk stikdåse og en USB hub til computeren hos Av-Cables.dk

Er du på udkig efter en ny stikdåse eller en USB hub til computeren? I så fald kan du med fordel besøge Av-Cables.dk hvor du finder kabler til de skarpeste priser. Læs eventuelt mere nedenfor.

Av-Cables.dk

Stikdåse

Det er langt fra alle, der har nok stikkontakter indbygget i væggene til at kunne supplere alle enheder i hjemmet med strøm. Derfor er stikdåsen en yderst nødvendig el-artikel i de fleste hjem. Er du på udkig efter en ny stikdåse, finder du hos Av-Cables.dk et stort udvalg af dåser med op til 12 udtag. Herudover finder du også smarte forgreningsled, der kan være nødvendige hvis stikkontakten sidder et udfordrende sted i væggen. Hvad enten du er på udkig efter en stikdåse med eller uden jord, kan du være sikker på, at Av-Cables.dk har hvad du står og mangler blandt deres enorme udvalg af stikdåser. Hos Av-Cables.dk står de klar til at prismatche. Det betyder, at du altid får den bedste pris, når du handler hos Av-Cables.dk.

Smart USB hub til computeren

Til trods for, at dataoverførsel i langt højere grad er begyndt at foregå via internettet i de såkaldte clouds, kan det stadig være nødvendigt at overføre data via USB en gang imellem – blandt andet hvis man har at gøre med store videofiler, der ville tage lang tid at overføre via clouds. Dog begynder flere og flere producenter at reducere antallet af porte i computere og hvis man både tilslutter sin mus, sin eksterne harddrive og oplader sin mobil på samme tid via computeren, kan det knibe en smule med USB-portene. Derfor finder du et stort udvalg af smarte USB hubs til computeren hos Av-Cables.dk. En USB hub er kort sagt en lille dock, der tilsluttes til computeren via en enkelt USB-indgang, men til gengæld har flere USB indgange i den anden ende. Således kan du tilslutte flere enheder til din computer via USB. Hos Av-Cables.dk finder du hubs med op til 10 ekstra USB-indgange. Det store udvalg byder på USB hubs med 3.0 porte, men har du brug for en USB hub med USB C finder du også det blandt det store udvalg.

Køb dine kabler på www.av-cables.dk.