2BM udbyder hjælp til identificering af persondata i SAP samt SAP konsulenter

Har man brug for hjælp til at håndtere anmodninger om persondata eller til identificering af persondata i SAP, så er det bestemt en god idé at vælge at tage kontakt til 2BM. Her er det nemlig muligt at få professionel hjælp fra en SAP konsulent, som har helt styr på regler og sikkerhed. Man kan læse meget mere om det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

 

 

2BM logo

Præcis identificering af persondata i SAP

Med implementeringen af persondatalovgivningen blev det nødvendigt for rigtig mange virksomheder at være i stand til at identificere persondata i SAP-systemer, for det kan faktisk godt være svært at finde ud, hvor i sine systemer man helt præcist har personfølsomme data. Hos 2BM kan man få særdeles kyndig hjælp til identificering af persondata i SAP. Man får desuden en dybere forståelse for sine systemer og dermed gøres det også væsentlig lettere at danne sig et overblik. Foruden at få hjælp til at identificere persondata i SAP så kan man også hos 2BM få hjælp til, hvordan man nemt og enkelt udtrækker data af sine systemer. Man kan blive meget klogere på det hele ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.2bm.dk.

Særdeles dygtige SAP konsulenter 

Hvis man godt kunne tænke sig at få hjælp til at håndtere GDPR og sikkerhed korrekt i sine systemer, så kan det helt sikkert være en god idé at tage kontakt til 2BM. Her er det nemlig muligt at få professionel hjælp fra en SAP konsulent, som er ekspert i, hvordan man korrekt håndterer GDPR i sine systemer, hvordan man bedst muligt håndterer anmodninger og trækker data ud af sine systemer. Alle SAP konsulenter, der er ansat hos 2BM, er naturligvis særdeles dygtige og kan svare på alle spørgsmål, man måtte have. Man kan nemt og enkelt komme i kontakt med en SAP konsulent allerede i dag ved at besøge hjemmesiden www.2bm.dk.

Hos www.2bm.dk kan man blive meget klogere på håndtering af persondata.