Bredt udvalg af containerløsninger såsom en 20 fod container eller container bolig

Hos DC-Supply kan du finde et bredt udvalg af forskellige containerløsninger. Skal du fx bruge container bolig, så er en specialbygget 20 fod container en oplagt mulighed.

DC-Supply

Billig container bolig

Skibscontainere kan bruges til mange forskellige ting, og hvis du fx skal bygge en container bolig, så kan du få hjælp af DC-Supply. De har udført mange forskellige specialopgaver, hvor containere bruges til forskellige formål. Der er mange forskellige muligheder for at ombygge containere og bruge dem til forskellige kreative formål. Ungdomsboliger er en oplagt mulighed, hvilket man allerede kan se et godt eksempel på på Refshaleøen i København. Her står container boliger stablet og fungerer som boliger til unge studerende. En container bolig er opdelt i et symmetrisk design med indgang midt på containeren, hvorfra en fordelingsgang giver adgang til to værelser og et fælles badeværelse. De to værelser har hver et stort vindue i enden og et lille køkken. Sådan kan mange studerende hurtigt få boliger i byen, når boligmarkedet ellers er svært. Containerne er isoleret på ydersiden for ikke at spilde plads inde i boligerne – det er super smart og virkelig en billig og hurtig måde hurtigt at bygge boliger på.

20 fod container

De containere som oftest bruges til den slags formål er en klassisk 20 fod container. Den kan ombygges til næsten hvad som helst, og da den kan stables og har modul-funktion, gør den det ekstra let at bygge i højden. En 20 fod container passer nemlig præcis oven på en anden 20 fod container, og derfor er det super let at bygge opad. Der er mange forskellige muligheder, og den slags skibscontainere bruges ofte til fx street food, ungdomsboliger, øvelokaler eller til andre kreative formål. Ofte er der områder i byerne, som har tilhørt en industri, som er nedlagt eller flyttet, hvorfor området står tomt i mange år, før det bebygges af alt for dyre boliger til de rigeste. I disse år kan man med fordel bruge skibscontainere til hurtigt at få noget bygget op, som kan bruges af unge og kreative samt boligsøgende, uden at man skal bygge i årevis.