DK Lube – automat gearolier og Agriline olie til landbrugsmaskiner

Hos DK Lube er der gode muligheder for at shoppe diverse olier, hvis man ønsker kvalitetsprodukter. Der bliver tilbudt en lang række olier, som fx Agriline produktlinjen til landbrug eller andre automat gearolier.

DK Lube

Agriline til landbrugsmaskineri – dklube.dk

Hos DK Lube finder du et bredt udvalg af kvalitetsrigtige produkter fra Agriline, som er olier der er specielt lavet til landbrugsmaskiner og lignende. DK Lube tilbyder Champion Agriline 4T SAE, som er specielt god til smøring af moderne 4-takts benzinmotorer. Den har til formål at sikre en perfekt drift, i det den går ind og giver optimal beskyttelse imod snavs og aflejringer. Der tilbydes hos DK Lube også andre produkter fra Champion Agriline, såsom deres Agriline olie til kædesave. Den er fremstillet af mineralolier og klæbeforstærker, der gør den specielt god til smøring af kædesave, som sikrer længere holdbarhed. Se eventuelt udvalget af Agriline produkter på dklube.dk. Dog skal man være yderst opmærksom på de forskellige produkter, da de kan skade maskinerne, hvis benyttet forkert.

Automat gearolier fra mærket Champion

Der findes hos DK Lube også et fint sortiment af automat gearolier, som bruges til at smøre og give din automat gearede bil et bedre gearskifte. Automat gearolierne udbydes bl.a. fra mærket Champion, som har udviklet en lang række produkter, der giver din motor og gearkasse en længere holdbarhed og forbedret brændstof økonomi. De mange automat gearolier har til formål at forebygge problemer med gearskift, så køreren får de bedst mulige gearskift, som giver den mest optimale køremåde. Automat gearolierne fås i forskellige former, hvor nogle er bedre beregnet til koldt vejr, grundet af semisyntetiske forhold der gør at de har en bedre flydeevne ved lave temperaturer.

Besøg DK Lube allerede i dag, hvis din bil eller landbrugsmaskine trænger til en udskiftning af olie. Du finder alt fra motorsavsolie til automat gearolie i det brede sortiment, så det er bare med at kigge det igennem.