Få den bedste vejledning fra advokater specialiseret indenfor mange områder hos Advokatfirmaet Rödstenen

Er der behov for rådgivning angående selskabsret eller leder du efter en advokat med speciale i ejendomshandel, kan de hos Advokatfirmaet Rödstenen tilbyde lige det, du søger. Deres erfarne team er yderst motiveret og tilbyder deres ekspertise i forbindelse med adskillige juridiske behov.

Advokatfirmaet Rödstenen

Få ekspert råd indenfor selskabsret

Advokatfirmaet Rödstenen rådgiver erhvervslivet indenfor mange forskellige områder, heriblandt i forbindelse med selskabsret. Skal du bruge ekspert råd om selskabsret, for eksempel vedrørende valg af virksomhedsform, vedtægter, ejeraftaler eller tilsynsråd, er dette derfor firmaet for dig. Fra deres kontor i Østjylland, nærmere bestemt Århus, har de rådgivet et utal af virksomheder angående selskabsret, og deres resultater er ikke til at tage fejl af. Der tilbydes også rådgivning vedrørende selskabsret i forhold til stiftelse af kapitalselskaber, herunder anparts- og aktieselskaber, samt vedtægter for fonde og foreninger. Uanset om det omhandler aktionærlån, aktieoptioner, fusion, kapitalfremskaffelse eller andet, er du godt tjent med deres ekspertise. Kontakt dem direkte via telefon eller mail, og hør mere om hvad de kan gøre for dig i forbindelse med selskabsret.

Advokat der er specialiserede i ejendomshandel

Hos Advokatfirmaet Rödstenen har de mange års erfaring hvad angår ejendomshandel. Deres kompetente team af advokater med speciale i ejendomshandel er yderst motiverede, og kan skabe resultater indenfor både byggegrund, entreprisekontrakt, ejerlejlighed og sommerhus. Er det ekspertise vedrørende ejendomshandel som forældrekøb, familiehandel eller parcelhus, der er behov for, kan de også i den forbindelse tilbyde deres service. De har i mange år specialiseret sig i ejendomshandel, hvilket deres resultater tydeligt viser. Fra udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelser, til rådgivning om forsikring, finansiering af handlen og gennemgang af ejendommens dokumenter. Uanset dine behov, er du i trygge hænder hos Advokatfirmaet Rödstenen. Tøv endelig ikke med at kontakte deres kundeservice, skulle du have spørgsmål angående deres service eller hvad de kan gøre for dig.