Køb en brugt trailer eller ladtrailer i topkvalitet hos Trailergaarden Gantrup

Hos Trailergaarden Gantrup kan du finde et stort udvalg af trailere. Skal du bruge en brugt trailer eller en ladtrialer, så har de helt sikkert det, du leder efter.

Trailergaarden Gantrup

Den helt rette ladtrailer

Trailergaarden Gantrup har et enormt udvalg af trailere i mange forskellige størrelser og former. Der er trailere fra mærker som Neptun, Euro, Eduard, Stema, Henra og flere i butikken, og dette er de bedste producenter af trailere i verden. Alle trailerne er specielt udvalgte på grund af den høje kvalitet. Der er bl.a. et bredt udvalg af ladtrailere, som sælges til gode priser. En trailer med lad kan bruges til at køre med meget tunge maskiner, og der er mange modeller, som kommer med rampe til fx at køre en bil op på traileren med. En god ladtrailer kan man få brug for, hvis man fx driver et landbrug og skal køre maskiner rundt. Hvis du skal bruge en god ladtrailer, så kan du være sikker på, at de har lige det, du leder efter, for deres udvalg af specialtrailere er virkelig enormt, og der er butikker både på Sjælland og i Jylland, hvor du kan se trailerne.

Spar penge med en brugt trailer

Du kan også købe en brugt trailer, som der er mange af i butikken. Hvis du skal bruge en maskintrailer, en MC trailer, en bådtrailer, en hestetrailer, en køletrailer, en tiptrailer, en ladtrailer, en autotrailer, en cargo trailer eller en helt anden slags trailer, så kan du med fordel købe den brugt, for så kan du spare mange penge. Og de fleste trailer kan holde i en livstid, og på værkstedet bliver alle de brugte trailere gennemgået, for at tjekke at tjekke, om de mangler reservedele eller trænger til reparationer. Spar lidt ekstra og køb en brugt trailer, som du kan have i mange årtier frem, hvis du passer på den. Der er også mange reservedele til salg i butikken, som du kan købe, hvis din trailer skulle trænge til noget – det kan være et hængsel, et hjul, et kabel, en hjørnestolpe eller noget andet som er blevet slidt under kørsel.