Lav en SAP indsigts forespørgsel og find persondata i SAP med kompetent hjælp fra 2BM

2BM kan hjælpe dig og din virksomhed med at finde persondata i SAP og gøre det nemmere at lave en SAP indsigts forespørgsel. Siden 2000 har de været et dansk flagskib, når det handler om den populære software, som utallige virksomheder bruger på verdensplan. Læs med her eller besøg deres hjemmeside på 2bm.dk, hvis du vil høre mere.

2bm.dk logo.png

Super smart SAP indsigts forespørgsel

Du har sikkert hørt om GDPR. Men hvis ikke du har, gør det ikke spor. For EU-lovgivningen kan være enormt vanskelig at navigere i. GDPR står for General Data Protection Regulation, men kaldes også for persondatalovgivningen. Det går dybest set ud på, at alle borgere i princippet ejer den information, som virksomheder lagrer på deres hjemmesider. Med 2BM’s såkaldte Subject Access Report, er det nemt for dig og din virksomhed at lave en SAP indsigts forespørgsel, hvis en borger skulle bede om at få en rapport over den information, der bliver gemt om denne. En SAP indsigts forespørgsel med 2BM går langt hurtigere end det manuelle arbejde, der ville ligge i at skulle indhente dataene på anden vis.

Find persondata i SAP

Med 2BM er det også ganske simpelt at finde persondata i SAP. Virksomhedens værktøj 2BM Data Discovery Tool er et godt eksempel på, hvorfor deres succes er så stor, som den er. For det har aldrig været nemmere at finde persondata i SAP, hvilket jo selvfølgelig er positivt i sig selv – men også i forhold til GDPR. Din virksomhed skal kunne håndtere dataene i overensstemmelse med lovgivningen, og det kan ellers være en jungle. Det er effektivt og nemt at udtrække dataene, som også kan analyseres. Den administrative software er naturligvis ikke blevet så populær uden grund, men hvis der er nogle, der er eksperter på feltet, så er det altså 2BM. Virksomheden kan derfor også gøre dig meget klogere på emnet, hvis du kontakter dem allerede i dag. De hjælper altid hellere end gerne.