Miljøvenligt palmebladstallerken og bionedbrydeligt engangsbestik hos Plant2Plast A/S

Hvis din nye virksomhed leder efter 100% bionedbrydelig take away emballage, kan du trygt læse videre her. Plant2Plast udbyder et stort sortiment af engangsartikler, der præsenterer fint maden. Køb for eksempel et sæt af bionedbrydeligt engangsbestik, der passer perfekt med en palmebladstallerken.

Plant2Plast A/S

Palmebladstallerken af miljøvenlige materialer

Det ovennævnte sæt bestående af engangsbestik og en palmebladstallerken, er let at få fat i på www.plant2plast.dk. Hvis du vælger at købe produkter i palmeblade, bambus eller træ hos Plant2Plast, er du ikke bare garanteret et produkt af 100 % naturmaterialer, men også et produkt, der er 100 % miljøvenligt og bionedbrydelig. En palmebladstallerken er produceret i tørrede palmeblade, der naturligt er faldet til jorden, og derefter presset og skåret til de palmebladstallerkner du finder i kataloget. En palmebladstallerken fra Plant2Plast præsenterer fint maden, der serveres på den, og har samtidigt en meget specifik æstetik. Du kan derfor trygt købe partier af palmebladstallerkner hjem, hvis du ønsker at sende et specifikt signal til dine kunder, om en miljøvenlig omgang med brugen af engangsartikler.

Bionedbrydeligt engangsbestik

En palmebladstallerken, der er 100 % bionedbrydelig er ikke det eneste Plant2Plast har at byde på. Bionedbrydeligt engangsbestik er også på menuen. Under kategorien engangsbestik finder du både bestik i træ og bioplastik, og ligegyldigt materialet er der selvfølgelig tale om 100 % bionedbrydeligt engangsbestik. Plant2Plast sælger til gengæld ikke bare bionedbrydeligt engangsbestik, men bygger også på idealer om kundeservice i høj kvalitet. Troværdighed, ærlighed og loyalitet er nogle af de grundværdier Plant2Plast bygger på. Denne kvalitetsbetonede kundeservice kommer til udtryk, hvis du ikke kan finde lige præcis det produkt du mangler i kataloget. Da kan du nemlig få specialproduceret unikke produkter i et af deres miljøvenlige materialer, med hjælp fra Plant2Plast og deres designteam. Du kan derfor trygt og sikkert læse videre om Plant2Plast og store sortiment af blandt andet bionedbrydeligt engangsbestik på www.plant2plast.dk.

Tag et smut forbi www.plant2plast.dk og bliv inspireret af det store udvalg af miljøvenlige engangsartikler. Hos Plant2Plast behøver du ikke købe take away emballage med dårlig samvittighed!