Spar penge på din elregning hver måned ved at vælge en energikilde fra Klimadan

Om end det er til det private hjem eller virksomheden, er det enormt vigtigt at have en god energikilde, der både kan betale sig økonomisk men også passer på miljøet. Disse to faktorer opfylder Klimadan med deres udvalg af forskelige former energikilder. Klik ind på deres hjemmeside, klimadan.dk, og læs nærmere.

Klimadan

Oplev en besparelse på op til 75% med en varmepumper

Vi bruger energi til mere end vi lige sådan går og tror, og det er derfor enormt vigtigt at have en stor driftsikkerhed, når man skal vælge energikilde, så den ikke går ned og bryder sammen. Dette har Klimadan sørget for, med deres stabile og klimabevidste varmepumper, der har en levetid på minimum 25 år. Med deres varmepumper får du også lave varmomkostninger, ved at udnytte den gratis energi i jorden, vandet og i luften. På den måde kan du komme op og spare helt op til 75 procent ved at bruge varmepumper i stedet for andre energikilder, såsom oliefyr og lignende. Udover at deres varmepumper er både miljøvenlige og gode for din økonomi, så kræver de ligeledes minimal vedligeholdelse. De kører hele tiden, og skulle der ske en fejl eller gå noget galt, finder du ud af det med det samme, gennem et alarmsystem, der er tilkoblet gennem et sms- og e-mail system.

Oplev at have flere penge i hænderne med en jordvarme pris

Jordvarme er en energikilde, der med sikkerhed er kommet for at blive, og det kan kun betale sig at investere i det nu! Med jordvarme pris sparer du helt op 71% på varmeelregningen, så du dermed får en meget lavere elafgigt, hvad enten det er til det private hjem eller virksomheden. Med en jordvarme pris vil du helt automatisk få flere penge i hænderne, der kan bruges til meget sjovere ting. Hvis du vælger at klikke ind på deres hjemmeside, kan du nemt prøve deres beregnings program, hvor du nemt og hurtigt kan se hvor meget du kan komme til at spare ved at skifte til jordvarme i stedet for andre former for energikilder. Med jordvarme pris er du sikret markedet bedste og billigste varmesystem og du vil med garanti aldrig komme til at fortryde det. Klimadan har været på markedet i snart fire årtier og de er specialister indenfor området.