ShengShou cubes og KungFu Rubik’s cubes i god kvalitet

Hos MasterCubeStore.dk kan du finde et bredt udvalg af spændende Rubik’s terninger. Find bl.a. KungFu Rubik’s cubes eller en super svær ShengShou cube.

MasterCubeStore

ShengShou cube med 12 sider og 45 farvede felter

Kender du den klassiske Rubik’s terning? Det er en 6-sidet terning med 9 farvede felter på hver side. Den kan drejes, så de forskellige små felter blander sig på de forskellige sider, og så handler det om at få alle de ensfarvede felter til igen at være på samme side. Det er virkelig en hjernevrider, men for at det ikke skal være nok, så kan du nu finde en 12-sidet terning med 45 farvede felter på hver side. Det er next level og det kræver en del træning, at klare sådan en ShengShou cube, men du kan sagtens lære det. For at løse en ShengShou cube kræver det overblik og is i maven, og så også en del teknik, som du nok skal kunne læse dig til på nettet. En ShengShou cube kommer i mange forskellige størrelser og former, og du kan også finde terninger, som ikke er så svære som den 12-sidede. Find en, der passer lige til dit niveau, så du kan få vredet din hjerne lidt.

KungFu Rubik's cubes i lækker kvalitet

Hos MasterCubeStore.dk kan du finde mange forskellige Rubik’s terninger, og du kan bl.a. finde de super flotte KungFu Rubik’s cubes til gode priser. De er super flotte og har velvalgte farver og felter, og selvom de ikke kommer i andre former end kubiske, så er de slet ikke lette endda. Der er KungFu Rubik’s cubes med 16 felter på hver side, og den er ikke let at løse! Men det som er specielt ved KungFu Rubik’s cubes er kvaliteten og lækkerheden. De er simpelthen bare langt flottere end de fleste andre terninger på grund af kvaliteten og farverne. De er lækrere og vil være langt dejligere at arbejde med. Det ligner ikke på den måde børnelegetøj, som de ellers godt kan komme til, men derimod voksenlegetøj. Hvis du trænger til en god udfordring og noget at beskæftige dig med, så er der mange timers udfordring i en Rubik’s terning. Du kan finde mange forskellige spændende bud på www.mastercubestore.dk.