Udvid dit udstyr med produkter fra mærkerne Claw Gear og Invader Gear

Er du på udkig efter udstyr til hardball i høj kvalitet, er Hardballshoppen et ideelt sted at starte. Her finder du våben og udstyr fra vellidte mærker som Invader Gear og Claw Gear som du kan læse mere om nedenfor.

 

Hardballshoppen logo

Find masse Invader Gear såsom Predator Combat Bukser

Hardball er en fantastisk sport, der både giver dig sved på panden, masser af underholdning og som kræver, at du holder hovedet koldt. Ønsker du ikke at gå ned på udstyr, står Hardballshoppen klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige våben og det rette tilbehør til skarpe priser. I mange tilfælde er beklædningen mindst lige så vigtig som våbnet, når det kommer til hardball og derfor står Hardballshoppen klar med et stort udvalg af beklædning, der både er diskret, funktionelt og komfortabelt. Blandt andet fra Invader Gear i form af trøjer, masker, skjorter og ikke mindst bukser, der er komfortable og lette at bevæge sig i. Du finder blandt andet de velrenommerede Predator Combat Bukser fra Invader Gear, der har mange af lommer, knæbeskyttere og mulighed for justering. Bukserne fra Invader Gear er fremstillet i strækbare materialer, der gør det nemt at bevæge sig rundt på banen. Predator Combat Bukser fås i mange forskellige nuancer hos Hardballshoppen. Desuden prismatcher Hardballshoppen, hvis du finder de samme Predator Combat Bukser fra Invader Gear hos andre danske forhandlere ligesom med alle de andre produkter i deres sortiment. Find din beklædning til hardball hos Hardballshoppen og fald ind i omgivelserne. 

Køb et af de mange produkter fra Claw Gear

Claw Gear er et af de andre mærker som Hardballshoppen er vilde med og derfor fører et hav af produkter fra. Er du på udkig efter et KD One Bælte, en Operator Combat Shirt eller en Raider Mk.IV Field Shirt fra Claw Gear, finder du det hos Hardballshoppen til en stærk og konkurrencedygtig pris. Har du lyst til at se nærmere på beklædning og våben til Hardball, er du mere end velkommen i Hardballshoppen i Karise, men du kan også handle i deres webshop, der er landsdækkende hvad angår levering. Er du vild med udstyr fra Claw Gear og på udkig efter noget nyt, kan du derfor enten vælge at besøge butikken i Karise eller læse mere om det store udvalg af beklædning og tilbehør fra Claw Gear som Hardballshoppen fører ved at klikke ind på deres hjemmeside på www.hardballshoppend.dk, hvor du også finder et stort udvalg af beklædning, tilbehør og våben fra andre anerkendte mærker.

Hos Hardballshoppen finder du dit udstyr til hardball til den bedste pris på markedet.