Alt til hjemmet inkl. bordlamper og Holmegaard brugskunst

Køb skønne bordlamper fra favoritmærkerne hos Gaver og Bolig, der også sælger masser andet design til hjemmet som det fra Holmegaard.

Gaver og Bolig

Gaver og Bolig forhandler bordlamper fra Dyberg-Larsen og Belid

Gaver og Bolig har samlet et bredt udvalg af gulvlamper, væglamper, pendler og også bordlamper designet af nogle kendte mærker. Du finder nogle justerbare bordlamper, der gør det muligt at dæmpe lyset efter behov. Det er ideelt at kunne skabe en hyggelig atmosfære med et mindsket lys, men samtidig være i stand til at skrue helt op for styrken. Mærkerne i sortimentet er fx Dyberg-Larsen, Lene Bjerre og Belid. Du har adgang til en masse forskellige design, så hvad end du leder efter klassiske eller moderne bordlamper, burde det altid være muligt at finde de rigtige bordlamper online på gaverogbolig.dk.

Smukt Holmegaard design

Holmegaard er meget mere end et mærke. Det er et stykke dansk historie. Holmegaard blev til Danmarks i realiteten første glasværk i 1825, og har designet lækkert dansk glasværk i næsten 200 år. Det var dog først i 1900-tallet, at der kom reelle designere ind over produktionen, og at firmaet bevægede sig i den retning, som vi kender dem for i dag. Udvalget hos Gaver og Bolig indeholder bl.a. det kendte Selandia fad, vinglas, skåle, vaser, urtepotteskjulere og andet i lækkert Holmegaard design, som passer godt ind i de fleste hjem. Hvis du står og mangler en gaveide, er Holmegaard altid en sikker vinder, og det er også en af de mere populære gaveartikler blandt hele den danske befolkning. Gaver og Bolig har et stort udvalg fra denne danske glaskunstner, som er kendt for det smukke og funktionelle design.

Gaver og Bolig er en perfekt side, hvis man mangler en gaveide med brands som Holmegaard, Lene Bjerre og Lyngby Porcelæn. Det er også en side, man finder en masse til eget hjem som fx lamper i flotte design. Hvad end du leder efter gulvlamper, bordlamper, pendler eller væglamper, kan du finde en flot variant, der passer perfekt ind i dit hjems stil.