Continentalseng fra Wonderland samt andre førende leverandører

Drømmer du om en ny seng, du kan drømme i? Hos SengeSpecialisten er der nemlig mange muligheder, og du kan finde mange mærker i kategorierne med elevationssenge, plansenge og boxmadrasser. Inde på www.sengespecialisten.dk er det ligeledes muligt at finde en continentalseng samt mange produkter til soveværelset fra Wonderland.

SengeSpecialisten

Klik ind, og find en behagelig continentalseng

Det gode ved en continentalseng er bl.a., at man undgår den lidt frustrerende revne i midten. Det er dog langt fra alt, hvad der gør en continentalseng til sådan et foretrukket valg blandt danskerne. En continentalseng er opbygget af tre lag, der hver har deres funktion, og alt i alt opnår man en bedre komfort på denne måde. I bunden finder man den klassiske boxmadras, som altid er af en super kvalitet, når du køber en continentalseng hos SengeSpecialisten. Ovenover er der en springmadras, og helt i top finder du en topmadras, som bidrager med komfort, men som også beskytter de andre lag mod slid. SengeSpecialisten forhandler denne type senge i dimensionerne 180 x 200 cm, og du kan vælge mellem fabrikanter som Jensen, Tempur, Dunlopillo, Carpe Diem og mange flere!

Wonderland elevationssenge m.m. via www.sengespecialisten.dk

Wonderland er ligeledes et brand i den store kategori med kontinental senge, men du finder fx også elevationssenge fra dette norske mærke. Wonderland skiller sig ud ved at benytte råmaterialer primært fra norske leverandører, så kvaliteten er sikret. Mottoet er ”Unique people, unique beds”, så derfor er den personlige tilpasning vægtet højt. Det ses bl.a. for Wonderland elevationssenge, som kan indstilles på flere led. Yderligere er der sat et ekstra højt krav til godt håndværk men også en bæredygtig fremgangsmetode. Køb også topmadrasser samt tilbehør fra Wonderland online på sengespecialisten.dk.

Hvis du vægter en god søvn højt, så se bl.a. på elevationssenge fra Wonderland, som du finder hos SengeSpecialisten. Denne hjemmeside bugner også med plansenge samt boxmadrasser, og er du ligesom de fleste andre danskere interesseret i en continentalseng, så kan du vælge mellem ekstra mange brands på internettet eller i en af de mange butikker.