Ferramol til bekæmpelse af snegle og et stort udvalg af hængeparasoller

Havehobby.dk sælger sneglemiddel med Ferramol, der er anerkendt i industrien. Udvalget byder også på alt andet til haven som fx havemøbler som hængeparasoller.

Havehobby.dk

Ferramol til bekæmpelse af dræbersnegle hos Havehobby.dk

Hos Havehobby.dk kan du vælge mellem Ferramol sneglegift. Du kan fx vælge mellem ECOstyle Ferramol giftmiddel, der effektivt hjælper med at bekæmpe de irriterende dræbersnegle, der har terroriseret danske haver de sidste mange år. Havehobby.dk sælger også sneglehegn, kobbertape og meget andet til effektiv bekæmpelse af snegle. Ferramol er ferrifosfat. Ferrifosfat går også under andre navne som fx Sneglefri og Sneglestop. Det er godkendt af miljøstyrelsen til bekæmpelse af snegle. Hvis du ønsker at læse mere om Ferramol og andre muligheder for at bekæmpe dræbersnegle, så prøv at klikke ind forbi Havehobby.dk.

Køb hængeparasoller i flotte farver

Havehobby.dk sælger masser af havemøbler – alt fra haveborde og havestole til hængeparasoller, du kan læse mere om i dette afsnit. Hængeparasoller kommer med en parasolfod, men med en struktur, der får selve parasollen til at hænge ud over et område væk fra selve foden i modsætning til omkring parasolfoden, som man kender det fra almindelige haveparasoller. Hængeparasoller er foretrukne, da de kan give en jævn fordeling af læ og skygge omkring et spisebord, hvor der ikke er plads til en parasol midt i bordet. Det er en nyttig opfindelse, som gør, man kan få lidt mere ud af ens have, selvom vejret ikke lige er til det. Hos Havehobby.dk finder du hængeparasoller i flotte farver og til rigtig fordelagtige priser, ligesom man kender det fra andre kategorier online hos Havehobby.dk.

Hvad end du leder efter til din have, finder du med garanti en stor kategori med masser af muligheder inden for det ønskede. Havehobby.dk har samlet nogle kvalitetsprodukter til haven, hvad end man prøver at komme af med dræbersneglen med midler som Ferramol, Sneglefri og Sneglestop eller man ønsker skygge over havebordet med en hængeparasol. Du får naturligvis hurtig levering samt vejledning, hvis du skulle have brug for det.