Find tre personers sovesofa og plaider i forskellige flotte design hos Futon House

Futon House byder på stilrene og funktionelle design inden for senge. Blandt andet kan du finde en lækker tre personers sovesofa blandt deres udvalg og forskellige plaider. Dem kan du læse mere om nedenfor, hvis du har lyst.

Futon House

Tre personers sovesofa i smart design

Hos Futon House finder du med stor sandsynlighed en seng som du vil blive glad for. Udvalget byder på flotte sengerammer i flere forskellige dimensioner og madrasser i flere forskellige hårdheder, men herudover byder udvalget også på de såkaldte sovesofaer, der kan være ideelle hvis det kniber med gulvpladsen i hjemmet. Sovesofaer er fantastiske, hvis du ønsker at kunne forvandle dit kontor til et lækkert gæsteværelse på nul komma fem. Sovesofaen fungerer også fantastisk i stuen. En tre personers sovesofa er nemlig stor nok til at fungere som sofa til dagligt i stuen og når den foldes ud til en seng, er der rigeligt med plads at sove på. En tre personers sovesofa hos Futon House, fås blandt andet fra det danske mærke, Innovation Living, der siden 1989 har designet multifunktionelle sofaer til danskerne. Kunne du tænke dig en tre personers sovesofa og har du lyst til at udforske udvalget som Futon House fører, kan du med fordel besøge Futon House på deres hjemmeside.

Plaider i flotte farver

Har du lyst til at sætte prikken over i’et på din bolig og gøre den hyggelig og indbydende, står Futon House også klar til at hjælpe dig på dette område med et stort og lækkert udvalg af forskellige plaider. De lækre tæpper kan være med til at give din boligindretning det sidste touch og de mange flotte farver som du finder tæpperne i hos Futon House, kan være et godt tilvalg til din boligindretning, hvis du ønsker lidt ekstra liv i de enkelte rum. De forskellige plaider kommer fra mange forskellige mærker. Fælles for alle mærkerne, er deres egenskaber til at skabe flotte design, der passer ind i mange hjem. Det er blandt andet mærker som Kristine Five Melvær, Andersson & Voll og Bengt Lindberg, der står bag de flotte plaider. Udover at give et ekstra touch vil de lækre plaider også være fantastiske at hygge under gennem vinteren, når det er mørkt og koldt. Tæpperne fås i mange forskellige farver og mønstre og du kan udforske hele udvalget ved at besøge Futon House.

Klik ind på www.futonhouse.dk og udforsk deres store udvalg af senge og tilbehør.