Hos Den Gamle Brugs finder du bl.a. brænde og brændetårne til gode priser

Lige meget hvilken type af brænde til brændeovnen man er på udkig efter, så finder man det uden tvivl hos Den Gamle Brugs. Her forhandles der alt fra brændetårne til brænde af alt fra løvtræ til bøgetræ. Man kan købe med det samme ved at klikke her på www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

Stort sortiment af brænde

Hvis man gerne vil kunne tænde op i sin brændeovn med brænde af ekstra høj kvalitet, så bør man helt sikkert kigge ind forbi Den Gamle Brugs. Her forhandles der brænde af mange forskellige sorter. Man kan således vælge imellem alt fra løvtræ, bøg og birk til ask, egetræ og mange andre sorter. Alt brænde, der forhandles hos Den Gamle Brugs, er kløvet i Danmark. På denne måde er man altid helt sikker på, at man får det leveret i den højeste kvalitet. Lige meget hvilken sort man vælger, får man det leveret lige til døren på Sjælland, så man kan stable det lige der, hvor det passer bedst, så det kan have tid til at tørre, inden det skal bruges i brændeovnen. Man kan kigge nærmere på udvalget ved at klikke ind på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

Brændetårne

Hvis man gerne vil kunne tænde op i sin brændeovn, uden at man skal bøvle med at kløve og stable brændet, så bør man helt sikkert overveje at investere i et brændetårn. Et brændetårn er nemlig klar til brug, så snart det leveres. Hos Den Gamle Brugs er alt brændet tørret, og det håndstables, så det står stabilt, og man ikke skal bekymre sig om andet end at få tændt op i brændeovnen og hygge med familien. Brændetårne fås af mange forskellige sorter af træ, så det skulle være muligt at finde lige præcis det brænde, man godt kunne tænke sig hos Den Gamle Brugs. Man kan købe allerede nu ved at klikke ind på hjemmesiden www.dgb-braende.dk.

På hjemmesiden www.dgb-braende.dk finder man et bredt udvalg af diverse træ til at tænde op i brændeovnen med.