Køb Wedi plader og mosaik fliser til dit næste gør-det-selv projekt

Hvis du ejer en bolig, kender du ofte det med at have forskellige gør-det-selv projekter, som kalder på dig. Mens nogle ser det lidt som en byrde, der følger med for eksempel hus og have, så ser andre det som en mulighed for at udfolde sig kreativt. Gør-det-selv projekter er da også helt klart perfekte til at udfolde sig kreativt, samt det giver stor fleksibilitet i forhold til at sætte sit eget personlige præg på projektet. Består dit seneste gør-det-selv projekt af fornyelse eller en total renovering af badeværelset, så har de hos Bad og Fliser et stort udvalg af forskellige typer fliser, klinker og mosaik fliser fra nogle af de største leverandører indenfor branchen. Har du også brug for de smarte Wedi plader, så kan du også købe dem hos Bad og Fliser.

Bad og Fliser

Uundværlige Wedi plader

Du kan nemt få brug for Wedi plader til dit næste gør-det-selv projekt. Wedi pladerne forener et utal af krævende egenskaber i et enkelt produkt, hvilket giver Wedi pladerne stor fleksibilitet, når du skal gøre det selv. Wedi pladerne har gode egenskaber, lige meget om de skal anvendes som beskyttelse mod fugt, effektiv varmeisolering, bæremateriale til fliser eller andre belægninger eller mange andre formål. Læs mere om de uundværlige Wedi plader på www.badogfliser.dk.

Slip fantasien løs med mosaik fliser

Mennesket har haft en forkærlighed for mosaik fliser i århundrede, hvilket er helt forståeligt, da de virkelig kan dekorere og sætte sit helt unikke præg, som intet andet formår. Mosaik fliser har en bred anvendelse, da de kan bruges til at dekorere for eksempel dit nye sofabord eller havebord, eller du kan beklæde væggen over køkkenbordet med mosaik fliser.  Mosaik fliserne kan også bruges til at lave unikke og smukke badeværelser og brusenicher eller blot bryde fliserne med mosaikker eller en bort. Der er uendelig mange anvendelsesmuligheder. Klik ind på www.badogfliser.dk og se de mange smukke mosaik fliser og slip drømmene og fantasien løs.