Shape House tilbyder kompetent rådgivning indenfor indretning af moderne badeværelser

Er du i gang med at ombygge dit badeværelse og er på udkig efter tidens førende trends og tendenser indenfor badeindretning? Så vil du ubetvivleligt få et stort udbytte ved at se på Shape House store udvalgte sortiment indenfor moderne indretning. Du kan finde Shape Houses store udvalg på deres hjemmeside, shapehouse.dk, eller i deres fysiske butik, der er lokaliseret i Rødovre på Sjælland.

Shape House

Moderne badeværelse

Et badeværelse er ikke bare et badeværelse, men skal ligesom alt andet følge med tidens trends og tendenser. Det er derfor vigtigt hos Shape House at være helt up to date med alt, hvad der foregår indenfor designudvikling, samt de nyeste trends og tendenser indenfor moderne badeværelsesindretning. Shape House sørger derfor altid for at tilbyde et stort udbud af de nyeste sortimenter og produkter fra alle de kendte store designhuse. Heraf kan bl.a. nævnes trendsættende firmaer som Vipp, Flos, Phillippe Starck og designhuset Alessi Swan, der alle har den fælles ambition om at bryde med gamle tendenser og dermed skabe og tilbyde anderledes og eksklusive produkter til det moderne badeværelse. Shape House har i deres fysiske butik i Rødovre opstillet flere komplette moderne badeværelser, så du har mulighed for få den fulde oplevelse af, hvilket baderum, der passer til dig. Har du spørgsmål så ring endelig eller kom forbi butikken.

Indretning af badeværelser

I Rødovre, kun et par kilometer udenfor København, finder du en af Sjællands største og mest kompetente forretninger indeholdende alt indenfor indretning af badeværelser, badeartikler, indretning mm. Har du brug for hjælp til inspiration eller mangler rådgivning, så du får den bedst mulige indretning af dit badeværelse, så kom endelig ned forbi butikken i Rødovre og få en god snak. I butikkens 800m2 store showroom finder du alt indenfor moderne indretning af badeværelser, og du har mulighed for frit gå rundt og lade dig inspirere af de mange færdigt opstillede bade samt se det store sortiment af løse badeprodukter. Deres professionelle medarbejderes store erfaring og ekspertise indenfor indretning af badeværelser, gør at du som køber føler dig i fuldstændig sikre hænder og at du får det produkt, der er bedst for dig. Har du spørgsmål angående indretning af badeværelser, er du mere end velkommen til at ringe eller komme ned i butikken i Rødovre til rådgivning.