Forkæl dine firbenede venner med kornfri kattemad og naturligt hundemad

Vil du gerne købe mad til din kat og / eller til din hund, et sted hvor du ved at du både får dyremad i absolut topkvalitet, og samtidig udnytte alle fordelene ved online shopping? Så er HIKE den helt rigtige forretning at handle i. Her finder du nemlig et stort udvalg af både naturligt hundemad og kattemad. Mærket gør sig især positivt bemærket med deres katalog med kornfri kattemad og hundemad, som kan være til stor gavn for dyrets fordøjelsessystem og generelle velvære. Læs mere herunder hvis du er interesseret.

HIKE

Velsmagende kornfri kattemad 

Det danske mærke HIKE har specialiseret sig i at producere kornfri kattemad og hundemad, samt lignende foderprodukter. Til forskel for meget af det foder man finder nede i supermarkedet, er kornfri kattemad som navnet antyder produceret helt uden brug af korn. Det stemmer langt bedre overens med den kost en vild kat ville have ude i naturen, hvor korn ikke just er en del af kostpyramiden. Kornfri kattemad fra mærket er sammensat med et øje for kattens helbred samt dens velbefindende, og din kat vil uden tvivl komme susende når du hælder det velsmagende kornfri kattemad op til den. Har du spørgsmål vedrørende kornfri kattemad, så kan kundeservice hos HIKE uden tvivl besvare disse godt.

Naturligt hundemad med sunde ingredienser

Foruden kornfri kattemad, finder du blandt andet også et godt udvalg af naturligt hundemad hos HIKE. Her er der ligeledes tale om foder som er fyldt godt op med alle de ingredienser, som en sund og rask hund har brug for. Samtidig er naturligt hundemad velsmagende, altså hvis man er hund, så din hund vil helt sikkert logre med halen når maden bliver serveret. Når du besøger www.hike.dk har du mulighed for at vælge imellem flere varianter af naturligt hundemad, og der er både naturligt hundemad fremstillet specifikt til hvalpe, vokse hunde samt senior hunde.