Bestil brugskunst fra Meraki og Nordal som fx vaser, æsker og meget andet

Design Affair forhandler flotte designerartikler fra Meraki og Nordal som fx vaser, punge, æsker og lignende. Køb bekvemt fra din egen stue via www.designaffair.dk.

Design Affair

Meraki kunst til boligen via www.designaffair.dk

Meraki er et kendt mærke inden for design af æsker i messing, håndsæbe, barberbørster, toilettasker, kosmetikpunge og anden flot brugskunst og personlig pleje. Det er et af de mærker, man ikke kan undgå at blive forelsket i. Design Affair tilbyder et skønt udvalg fra Meraki. Klik ind på designaffair.dk, hvad end du er interesseret i læbepomade, hælsten, eller du blot søger efter lidt inspiration. Design Affair sørger for at have de nyeste Meraki produkter på lager, ligesom du også finder en lang række af andre skønne brands inden for design på hjemmesiden. Her tænkes på Jelly Fish, Bloomingville, House Doctor og mange flere. Klik ind på denne designer webportal i dag, og gå på udkig i det fine udvalg fra Meraki, Muubs, Reflections Copenhagen med mere. Du finder et overdådigt udvalg af førende skandinaviske brands.

Design Affair tilbyder Nordal vaser, kander og lamper

Nordal vaser er et populært køb. Mærket her står for alt fra vaser og lanterner til julekugler eller væglamper. Nordal vaser fås fx i grønt, blåt eller klart glas. De bærer præg af den skandinaviske minimalisme, men der er samtidig en rustik twist over vaserne fra dette nordiske designerbrand. Design Affair har et massivt sortiment fra den familieejede virksomhed Nordal, der fokuserer på at bringe det autentiske tilbage i deres brugskunst. Designfilosofien bærer også præg af traditionerne i Indien, hvilket resulterer i unikke objekter, hvad end der er tale om Nordal vaser, lamper eller kander.

Online hos Design Affair har du adgang til en masse forskellige mærker med hvert deres særpræg. Køb bl.a. Nordal vaser og Meraki æsker. Du finder også smuk glaskunst som fx fra Jelly Fish eller Reflections Copenhagen, ligesom du kan vælge mellem en del fra House Doctor, Louise Roe, Dottir og flere andre kendte leverandører af kvalitetsdesign.