Køb unik designer stumtjener af reb eller de dekorative knager hos Trimm Copenhagen

Hos Trimm Copenhagen har man mulighed for at købe en unik designer stumtjener samt dekorative knager til væggen, som passer perfekt til den moderne, urbane bolig.

Trimm Copenhagen

Designer stumtjener

Den super flotte stumtjener af reb fra Trimm Copenhagen er et perfekt eksempel på, hvordan designvirksomheden arbejder med unikke løsninger til den moderne boligindretning. De tænker både form og materialer på helt nye måder og er ikke bange for at tage chancer og prøve nye ting af eller gentænke en funktion på en helt ny måde. Det er ofte de mest simple løsninger, der er de allerbedste, og det er deres designer stumtjener et rigtigt godt eksempel på. Designet er såresimpelt, og det er heri, man finder dets genialitet og ikke mindst funktionalitet. Stumtjeneren kan bruges til ophæng af overtøj, tasker og lignende enten med kroge eller bøjler, der hænges på de nykker, der er bundet på rebet, der kommer i flere forskellige farver og nuancer.

 

Dekorative knager til væggen 

Hvis man i forvejen har den smarte stumtjener fra Trimm Copenhagen, kan man passende kombinere den med de dekorative knager til væggen, der på samme måde leger med brugen af knuder og knob til at læse funktionelle opgaver på en kreativ og ikke mindst smuk måde. Knagerne er enkle, men samtidig legende i deres design og vil være et uimodståeligt unikt indslag på enhver entrévæg eller lignende, hvor man har brug for en umiddelbar og nem ophængningsløsning. De dekorative knager til væggen kaldet Diamond Knots kan bestilles online via Trimm Copenhagens inspirerende hjemmeside og webshop, hvor man finder det samlede sortiment af design produkter fra den danske virksomhed.

 

Se de funktionelle og dekorative knager til væggen samt den populære designer stumtjener online hos Trimm Copenhagen på www.trimmcopenhagen.dk.