Bestil en fantastisk lækker efterårsmenu eller efterårsbuffet til et hyggeligt efterårsevent

Hos Salt og Peber kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige spændende retter til catering. Der er buffeter, menuer og meget mere i sortimentet. Se bl.a. på en efterårsmenu eller en efterårsbuffet til en god pris.

Salt og Peber

Bestil en efterårsmenu fra det spændende udvalg

Salt og Peber er et cateringfirma, som laver super lækker mad af friske råvarer, og som giver dig mulighed for at holde en fest, hvor du kan fokusere på at være sammen med dine gæster og nyde den gode stemning, i stedet for at skulle stå i køkkenet og svede hele aftenen. Der er mange forskellige spændende menuer og buffeter på hjemmesiden, og du kan bl.a. finde en super lækker efterårsmenu, som favner denne årstid og de tilgængelige råvarer og udnytter det på bedste vis. Her få du bl.a. lakseroulade, langtidsstegt svinefilet marineret i mørk øl, brun farin og dijonsennep og til dessert; en lækker æbletærte. Desuden forskellige slags garniture, dejlige sæsonbestemte salater og meget mere. Du vil elske den lækre efterårsmenu, som er oplagt, hvis du fx skal holde en fest om efteråret – det kunne være Halloween, en fødselsdag eller noget andet. Køb den gode efterårsmenu, hvis du kan lide lækker mad med friske råvarer lavet af professionelle kokke.

Super lækker efterårsbuffet til efterårseventet

På hjemmesiden www.saltogpeber.dk kan du også læse om den super lækre efterårsbuffet, som også er oplagt til efterårseventet. Når man serverer buffet kommer der en lidt mere uformel stemning, hvor gæsterne selv går frem og tilbage til buffeten og fylder deres tallerkner efter behov. I den lækre efterårsbuffet er der bl.a. krydderstegt nakkekam med rosmarin og farseret kalvefilet med spinat, samt mange forskellige slags garniture, bl.a. pommes hasselback, mexicansk varm kartoffelsalat, spidskålssalat med quinoa, coleslaw med rødbede samt årstidernes rodfrugter og meget mere. Den lækre efterårsbuffet sælges til en super gode pris, og vil helt sikkert være et hit iblandt dine gæster, for den laves virkelig med kærlighed om omhu. De professionelle kokke elsker at arbejde med årstidernes råvarer og lave spændende kreative retter ud fra de råvarer, som er tilgængelige fx om efteråret. Her er rodfrugter fx gode i Danmark, og det forstår de at få det bedste ud af.