Brunch og tapas ud af huset – førsteklasses catering hos Madkonceptet

Madkonceptet tilbyder eksklusiv tapas ud af huset, ligesom de også står for brunch catering i København og omegn. Hvis du leder efter en unik diner transportable oplevelse, så klik ind på www.madkonceptet.dk.

Madkonceptet

Autentisk og frisk tapas ud af huset i København

Hos Madkonceptet er de specialister i tapas, hvilket betyder brug af friske ingredienser med de rette kokkemetoder. Tapas ud af huset fra Madkonceptet er lavet med stor passion. Hvis du vil have en bid af Spanien leveret ud til dit event, så klik ind på madkonceptet.dk. Du betaler per kuvert og afhængigt af antal tapas retter. Madkonceptet byder på Lomo iberico, bøftomat med lammemørbrad og andre specialiteter, der kommer til at tilfredsstille dine gæster, hvad end det er til studenterfest, sølvbryllup eller fernisering. Der leveres tapas ud af huset til hele København. Denne type af fingermad har været et hit gennem flere år i Danmark, og den nydes bedst med et glas vin eller øl. Denne virksomhed inden for diner transportable tilbyder klassiske spanske retter, ligesom du også kan vælge mellem nyfortolkninger.

Brunch catering med levering i hovedstaden – mere info på www.madkonceptet.dk

Brunch catering er en anden populær mulighed hos Madkonceptet. Brunch er en sammentrækning af ”breakfast” og ”lunch”, som byder på retter associeret med begge typer af måltider. Brunch er ligesom tapas også populært, hvis man ønsker en casual atmosfære. Vælg brunch catering hos Madkonceptet, og betal også her efter antal af retter per kuvert. På madkonceptet.dk er der muligheder som fransk toast med blåbærsirup, muffins med bær, frugtsalat, kanelsnegle og smoothies. Der er også varme retter som lun leverpostej, cocktailpølser, spansk tortilla med mere. Hvis du er på udkig efter brunch ud af huset til dit event, så er Madkonceptet en anbefalelsesværdig leverandør i København.

Klik ind på madkonceptet.dk, og vælg mellem flere former for brunch som catering. Madkonceptet byder også ind med tapas ud af huset og andre muligheder for diner transportable i København som fx konfirmationsbuffet, 3 retters menu og sæsonale retter.