Hos Ebbes Udlejning kan man bestille teltudlejning såvel som mobilhegn

Bor du i Sydsjællands området eller på Lolland-Falster, og skal holde en stor fest, men har brug for hjælp til teltudlejning mm.? Så kan du ikke komme i bedre hænder, end hos Ebbes Udlejning, der i mere end 65 år har udlejet telte, borde, hegn mm. til store arrangementer. Så tag og kig ind forbi deres hjemmeside, teltservice.dk og se hvad der er muligt.

 

 

Ebbes Udlejning logo

Teltudlejning i alle størrelser

Ebbes Udlejnings helt store kompetence er teltudlejning, og med over 65 år i branchen, er der ikke den teltløsning, som de ikke kan løse. De tilbyder teltudlejning i alle tænkelige størrelser, så du kan få en perfekt overdækket fest i haven, eller hvor det skulle være. Når man skal bestille teltudlejning, er der derudover en masse andre ting, som man skal tage stilling til, såsom om man skal have gulv med eller ikke, om man skal have borde og stole, og i så fald hvilke modeller man kunne tænke sig. Hos Ebbes Udlejning er udvalget kæmpestort, og du har selv mulighed for at designe den løsning af teltudlejning, som passer bedst til din fest. Er du i tvivl om hvilken størrelse telt, som du skal bruge, så tag og ring til Ebbes Udlejning, for de står nemlig altid klar til at rådgive angående teltudlejning og alt hvad der hører med til dette. I mellemtiden kan du klikke ind forbi deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere vedrørende teltudlejning.

Opsætning og nedtagning af mobilhegn

Skal du afholde et større arrangement, der kræver opsætning af mobilhegn, så kan du med fordel kontakte Ebbes Udlejning, for de tilbyder nemlig både små og store løsninger indenfor opsætning og nedtagning af mobilhegn. Ebbes Udlejning har efter 65 år i udlejningsbranchen et kæmpe katalog af udlejningsprodukter til fester og arrangementer, og de leverer til hele hovedstads- samt Sydsjællands området inklusiv Lolland-Falster. Du kan derfor med stor fordel leje festudstyr hos dem, såsom mobilhegn, telte og stole-bordesæt i alle tænkelige konstellationer. Du planlægger nemlig selv, hvordan du gerne vil have det, og så sørger Ebbes Udlejning for alt det praktiske, herunder opsætning og nedrivning af mobilhegn og telt. Lyder dette som noget for dig, så kan det altså kun anbefales, at du klikker ind forbi deres hjemmeside eller giver dem et kald, og så kan I sammen finde ud af, hvilken løsning, som passer bedst til dit arrangement.