Oplev det bedste af Tyskland - Rügen, Stralsund og Wismar eller bustur til Berlin

Ans Rejser har rejser til hele Europa, men Tyskland – vores nabo mod syd – er et af de lande, der er flest ture at vælge mellem. Her tilbydes fx en kort uge til Rügen, Wismar og Stralsund eller en Berlin bustur, hvor der fokuseres på de moderne krige, der har præget den tyske hovedstad. Mere info om rejserne til Tyskland kan findes på www.ansrejser.dk.

Ans Rejser

Besøg Rügen, Stralsund og Wismar med Ans Rejser

Rügen er Tysklands største ø, og den er nem at blive forelsket i. Ans Rejser tilbyder en pakketur, hvor man kommer forbi destinationerne Stralsund, Wismar og Rügen. Disse er nogle oversete perler i Østersøen, som mange danskere slet ikke ved, der eksisterer. Af politiske årsager blev turistudviklingen på Rügen begrænset indtil Murens fald, hvorefter det blev en efterspurgt ferieø både blandt tyske borgere, danskere og andre nationaliteter. Tag med Ans Rejser til Wismar, Rügen og Stralsund, fordi deres pris inkluderer hyggeligt hotel, halvpension, udflugter og en dansk rejseleder. Der er tænkt på alle facetter for at skabe den perfekte tur til Rügen, Stralsund og Wismar. Du kan se programmet og andre rejsedetaljer ved at klikke ind forbi ansrejser.dk.

Tag på Berlin bustur – Find info på www.ansrejser.dk

En af de mest populære ture til Tyskland er deres Berlin bustur. Med Ans Rejser kommer du tæt på den krigsramte hovedstad, hvor der ses skarpt på Den Kolde Krig og Anden Verdenskrig. Du kommer til at bo helt centralt på Kurfürstendamm (den kendte shoppinggade i det daværende Vesttyskland) på et 4-stjernet luksushotel. Denne bustur til Berlin varer fem dage, og den tager også en forbi Sachsenhausen, som var en tysk koncentrationslejr, der ligger 35 km nord for Berlin. Dette er en rørende oplevelse, som giver et historisk indblik i de mørke sider af Hitlers Tyskland. Berlin er en af verdens kulturelle knudepunkter med en stor etnisk diversitet i befolkningen. Tag på en Berlin bustur med Ans Rejser. Det er umuligt at komme til at kede sig!

Ans Rejser tilbyder en tur til Rügen, Wismar og Stralsund samt en Berlin bustur, der kan bestilles på ansrejser.dk.