Berlin Specialisten tilbyder skolerejse til den tyske hovedstad samt studietur til London

Berlin er en af de byer, som man aldrig kan få nok af. Den tyske hovedstad er også en fremragende destination til en skolerejse, hvad end det er HTX eller højskolen. Berlin Specialisten arrangerer disse plus andre destinationer. Kom fx på studietur til Bruxelles, Firenze, Krakow eller London, hvor sidstnævnte beskrives i andet afsnit og på berlinspecialisten.dk.

Berlin Specialisten

Berlin skolerejse – info på www.berlinspecialisten.dk

Tag på skolerejse til Berlin med Berlin Specialisten. Denne rejsearrangør har naturligvis stor ekspertise med hovedstaden i Tyskland, som navnet antyder. Denne historiske metropol er især kendt for Berlinmuren, der opdelte Østtyskland og Vesttyskland under Den Kolde Krig, hvorefter den blev revet ned i 1989. Der er dog stadig steder, hvor man kan se dele af muren. Berlin er også kendt for Olympiastadion, der havde stor betydning for Hitlers Propaganda. En skolerejse til hovedstaden i Tyskland byder på et utal af historiske oplevelser, men også moderne kultur og arkitektur, der er værd at opleve. Læs mere om denne spændende by og muligheden for en skolerejse dertil på www.berlinspecialisten.dk.

En studietur til spændende London

En London studietur er endnu en mulighed hos Berlin Specialisten. Denne rejsearrangør tilbyder også A+ rejser til hovedstaden i London, der har haft en omfattende betydning for historien i Europa igennem mange århundrede. Den dag i dag er London stadig en af de mest magtfulde storbyer med en kæmpe økonomi. En studietur til London er en glimrende mulighed pga. de billige flyrejser fra Danmark af. Det tager ikke langt fra en time at komme over Nordsøen. Berlin Specialisten har rig erfaring med studierejser til England. Hvis du overvejer London som destination til den årlige studietur, finder du mere info på berlinspecialisten.dk.

Kom på studietur til nogle af de mest historiske byer i Europa. Berlin Specialisten arrangerer ferier for klasser til den tyske hovedstad, ligesom London også er en populær mulighed. På www.berlinspecialisten.dk kan du også læse om mulighederne for studierejser til Firenze, Bruxelles, Barcelona og sågar New York.