Flot firmarengøring til punkt og prikke

Hos Anders Andersens Rengøring tilbydes der førsteklasses firmarengøring til aldeles konkurrencedygtige priser, og uanset opgavens størrelse kan de matche jeres behov. Søger du job som rengøringsassistent og vil du arbejde med et team af engagerede holdspillere, er de naturligvis åbne for ansøgninger. Besøg deres site og læs mere om dine muligheder. 

 

aaren.dk

Firmarengøring med gennemførte resultater

Som virksomhed ønsker man naturligvis at gøre det rette indtryk på kunder, samt at skabe et sundt arbejdsmiljø for ens medarbejdere. I den forbindelse er firmarengøring afgørende, og hos Anders Andersens Rengøring kan I altid føle jer sikre på et gennemført resultat. Uanset om det drejer sig om store eller små opgaver, udføres firmarengøringen til punkt og prikke. Deres firmarengøring kan for eksempel bestå af daglig rengøring og regelmæssig vinduespolering, men også ejendomsservice og insektbekæmpelse. Er der behov for udendørs firmarengøring, kan de også i den forbindelse tilbyde deres service. Med Svanemærket firmarengøring bliver der desuden taget hånd om både miljøet og dine medarbejders sundhed, når I vælger Anders Andersens Rengøring. Tag et kig på deres tilbud, eller kontakt dem direkte for nærmere information om hvad de kan gøre for dig.

Indgå i et dygtigt og givende fællesskab som rengøringsassistent 

Kunne du tænke dig at indgå i et professionelt fællesskab med variation i hverdagen og gode kollegaer, er job som rengøringsassistent hos Anders Andersens Rengøring bestemt værd at overveje. Med et job som rengøringsassistent har du mulighed for at tage del i et givende og kompetencedannende fællesskab, med fleksible dage og dygtige medarbejder. Din ansøgning vedrørende job som rengøringsassistent vil naturligvis blive behandlet fortroligt, og der er ofte adskillige spændende stillinger at vælge imellem. Besøg Anders Andersens Rengøring og læs mere om job som rengøringsassistent. Har du spørgsmål angående jobbet som rengøringsassistent, kan du altid kontakte dem direkte, både via mail og på telefon.