Julefrokost menu og nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber

Salt og Peber tilbyder catering til højtider i Danmark året rundt. Det er fx muligt at bestille nytårsmenu ud af huset med krav om afhentning i et af køkkenerne samt levering af julefrokost menu til jeres begivenhed.

Salt og Peber

Overvejer du nytårsmenu ud af huset?

Nytårsaften skal fejres med manér – også i 2018. Salt og Peber har sammensat en nytårsmenu, der komplimenterer stemningen på denne store dag, som danskerne elsker af fejre. Deres nytårsmenu ud af huset består af tre retter – tatar af laks plus grøntsager og urter, tournedos af oksekød og fransk chokoladekage. Deres nytårsmenu skal afhentes i dit lokale Salt og Peber køkken på selve dagen, men du har brug for at bestille inden. Dette kan gøres online eller over telefon efter d. 26. december. Salt og Peber benyttes hvert år af mange tilfredse kunder til livets festligheder. Gode retter skaber et fundament for en festlig og mindeværdig nytårsaften, og nytårsmad fra dette cateringfirma kommer til at ramme plet.

Læs mere om årets julefrokost menu på saltogpeber.dk

Hos Salt og Peber finder du den rette julefrokost menu til dit event. Der er pt. to muligheder, som tilbydes til julefrokoster i 2018 (november og december) eller 2019 (januar). ”Den nemmeste” består af retter som marineret julesild, lun leverpostej samt kold roastbeef, mens ”den klassiske” kommer med lidt flere anretninger inkl. grønlangkål og julemedister. Bestil i god tid, så du er sikker på, at køkkenet er ledigt på dagen. Det er nemmere at bestille julefrokost menu fra et cateringselskab i stedet for at stå med det hele selv. På www.saltogpeber.dk kan du se retterne til deres julefrokost menu samt kuvertpriserne, der er presset i bundet.

Er du interesseret i at bestille mad til juletiden ud af huset? Cateringvirksomheden Salt og Peber byder ind med to julefrokost menuer perfekt til den stemningsfulde julefrokost med kollegaerne eller gymnasievennerne. Der tilbydes også en nytårsmenu ud af huset samt meget andet inden for diner transportable på saltogpeber.dk.