Professionelle redskaber til at kommunikere optimalt både skriftligt og mundtligt

Er du på udkig efter professionelle redskaber til at kommunikere optimalt både skriftligt og mundtligt? GlobalDenmark tilbyder netop dette, og igennem kommunikationstræning samt træning i international forhandling styrker de dine kompetencer. Synes du, det lyder interessant, bør du ikke snyde dig selv for et kig på deres hjemmeside www.global-denmark.dk.

GlobalDenmark

Kommunikationstræning

Har du brug for kommunikationstræning er du kommet til det rette sted. GlobalDenmark tilbyder en række forskellige programmer, som intensivt træner sproget. Deres kernekompetence er ”business engelsk” - sprog, som bruges i en professionel sammenhæng for at optimere kommunikationen mellem dig og modparten. Der tilbydes kommunikationstræning i både skriftligt og mundtligt business engelsk, så du vil helt sikkert kunne finde et kursus, som passer til dine behov. Deres kommunikationstræning skræddersyes nemlig til din organisation eller dig personligt, så dine sprogkundskaber styrkes i så høj grad som overhovedet muligt. Deres strategi er at koble kompetencer sammen og derved gøre din kommunikation optimal over sproglige, faglige og kulturelle grænser. Har du lyst til at blive endnu klogere på deres kommunikationstræning kan du besøge deres hjemmeside www.global-denmark.dk.

 

Træning i international forhandling

At være god til engelsk og at have styr på sine forhandlingsteknikker er en rigtig god start, når det gælder forhandling og salg på internationalt plan. Men at få international succes kræver mere, og hos GlobalDenmark giver de dig endnu flere brugbare kompetencer. Virksomheden har over 35 års erfaring med træning i international forhandling, og derfor kan de helt sikkert give dig nogle gode redskaber med på vejen. Eksempelvis indebærer deres træning i international forhandling at give indblik i kulturforskelle, vurdere deres betydning samt hvordan du skal håndtere dem. Deres træning i international forhandling foregår som kurser, workshops eller virksomhedsspecifikke forløb, så du kan få netop den træning, der matcher dine behov. Har du eller din virksomhed brug for træning i international forhandling, er www.global-denmark.dk helt sikkert et besøg værd.