Rejser til Rom samt Amalfikysten - det bedste af Italien

Tag på unik ferie til Amalfikysten eller Rom med Ans Rejser. Læs mere om deres ture til Italien ved at klikke ind på www.ansrejser.dk.

Ans Rejser

Skønne Amalfikysten - Ans Rejser

Erfaringer viser, at danskere kommer igen og igen til Amalfikysten. Derfor er det også et populært feriemål hos Ans Rejser og andre bureauer i branchen. Kom tæt på de skønne byer Sorrento, Napoli, Ravello, Capri og Amalfi med denne arrangør. Det er en tur på otte dage med fly, som også tager en forbi Vesuv og Pompei. Amalfikysten har en rig historie, og området er bl.a. kendt for udsøgte gastronomiske oplevelser, der forfører selv den mest kræsnes smagsløg. Tag på kulinarisk eventyr i de små stræder, og nyd italienske specialiteter med udsigt over vandet. Ans Rejser sørger for, at du får det bedste af det bedste af området. Amalfikysten er en forførende feriedestination, som de færreste kan leve med kun at opleve én gang. Læs mere om deres tur til Amalfikysten og det omkringliggende via ansrejser.dk.

Rejser til Rom - flyrejser til Italien

Rom er en af de mest besøgte byer - både i Italien og i Europa. Det Romerske Rige lever stadigvæk videre i de mange ruiner i hovedstaden i Italien. Ans Rejser arrangerer ture til Rom inkl. Vatikanet. Bo i centrum, og oplev de smukke katakomber, Trastevere, Piazza Navona og meget mere. Dette rejsebureau guider dig igennem byen, så du får et anderledes perspektiv på den italienske hovedstad uden at gå glip af de traditionelle turistmål. Mange forskellige bureauer udbyder rejser til Rom, men som potentiel kunde skal man være opmærksom på kvalitetsforskellen. Det kan herfra anbefales, du bestiller din ferie via ansrejser.dk. Vælg Rom pga. de smukke bygninger, blomstrende parker, den udsøgte mad og naturligvis atmosfæren i denne historiske by. En smuttur til Italien er måske lige det, der er behov for?

Læs mere om de forskellige rejser til Rom og Amalfikysten online, og bestil en tur via www.ansrejser.dk - god værdi for pengene.