Alt til sporten - bordtennisbat, bordtennisbord og bolde

Michael Maze flyttede bordtennis fra en populær sport til en elsket sport hos en stor del af den danske befolkning. Køb nyt bordtennisbord og bordtennisbat, så du kan spille hjemme i eget hjem. HomeX.dk forhandler kun kvalitet.

HomeX.dk

Find det perfekte bordtennisbord til indendørs eller udendørs brug

Der findes efterhånden mange bordtennisborde på markedet fra en række forskellige brands. Køb fx bordtennisbord fra Stiga eller Sportive. Tag et slag når som helst det passer. Det er perfekt for søskende, som godt kan lide en udfordring, eller til den seriøse bordtennisspiller, som også vil være i stand til at træne derhjemme sammen med sin træningspartner, når hallen er lukket. Der er også mange virksomheder, som vælger at købe bordtennisbord til fællesrummet, så medarbejderne har en måde at få rørt sig på i pausen. Uanset hvad ens behov er, så skal man vælge kvalitet. Du finder både store, almindelige og mini modeller hos HomeX.dk, men fælles for hele sortimentet er netop kvaliteten. Gør en god handel på et bordtennisbord, og hav mange timers underholdning fremadrettet.

Nyt bordtennisbat til dit ambitionsniveau hos HomeX.dk

Man kommer naturligvis ikke langt blot med bordet. Man skal selvfølgelig også have et sæt bordtennisbat, før man kan spille denne ketsjersport. HomeX.dk fører et massivt sortiment af bordtennisbat, hvor du har mulighed for at vælge en del modeller fra anerkendte Stiga. Du finder elitebattet, og du kan også købe klubsæt med nok bordtennisbat til hele foreningen. Der er penge at spare på bordtennisbat i enhver prisklasse på www.homex.dk. Køb et nyt bordtennisbat online, uanset om du er begynder, rutineret eller elite. Hvis du skal til stævne, er det selvfølgelig også rart med en taske samt covers til battet.

Er du også forelsket i sporten bordtennis? Du finder et gennemført sortiment af bordtennisbat hos HomeX.dk, og det er også en side, hvor du kan bestille nyt bordtennisbord til en fordelagtig pris. Køb allerede i dag, og kom i gang med at svinge battet inden for kort tid.