Find bordtennisborde i høj kvalitet til enten inde og udendørs brug hos HomeX

Hos HomeX kan du finde alt i sportsudstyr til hjemmet. Se bl.a. på bordtennisbord til hjemmet eller på udendørs bordtennisbord på siden.

HomeX

Få mange timers underholdning med et bordtennisbord

Hos HomeX sælges forskellige slags hobbyudstyr og sportsudstyr til hjemmet. Hvis du fx leder efter et bordtennisbord, så kan du finde det til hjemmet. De sælges borde fra STIGA, som laver borde i professionel kvalitet, men også mange kvalitetsborde til betalelige priser. Bordtennis er en fantastisk sjov sport, som alle kan være med til at spille. Det kræver præcision at spille på højt niveau og øvelse, men selv nybegyndere kan have timevis af sjov med det sociale spil. Man kan endda spille rundt-om-bordet, hvis man er flere end to, og dette sjove spil kender alle, der har haft bordtennisbord i folkeskolen, for det er altid en hit. På den måde kan alle være med, og de dygtigste står tilbage til sidst og dyster i en kort duel til 3 eller 5 point. Find et godt bordtennisbord på hjemmesiden homex.dk, hvor du selvfølgelig også kan købe bordtennisbat og ekstra net samt bolde i massevis.

Dyrk sport i den friske luft med et udendørs bordtennisbord

Vidste du at STIGA laver udendørs bordtennisborde? Det svenske kvalitetsmærke, som er kendte for deres kvalitetsprodukter til professionelle og amatører verden over laver borde, som kan bruges udenfor, selvom det selvfølgelig aldrig ville komme på tale under professionelle omstændigheder. Men til haven eller til vejen er det jo den bedste ide, at have et bordtennisbord udenfor om sommeren. Denne ketchersport er fantastisk sjov, og alle kan være med – selv nybegyndere, der aldrig har set et bordtennisbat før fanger hurtigt logikken og kan dyste imod hinanden. Man kan spille double eller single, og hvis man er en hel flok kan man spille rundt-om-bordet. På den måde kan alle deltage, selvom man er komplet nybegynder. Et udendørs bordtennisbord vil helt sikkert være et hit derhjemme, og det kan selvfølgelig også stilles indenfor, hvis man har pladsen til det. Men det kræver en del plads, at have et bordtennisbord indenfor, for man skal også kunne bevæge sig rundt om det, og derfor er et udendørs bordtennisbord en genial ide.