Ganefryd helsebutik - kvalitetsfuld helsekost i Århus og Lemvig

I midten af Århus finder du et skønt univers spækket med interessant helsekost. Ganefryd er en helsebutik i ”Smilets By”, men også i Lemvig på den anden side af Jylland.

Ganefryd

Køb helsekost i Århus

Kigger du efter helsekost i Århus? Ganefryd holder til i Klostergade 2-6 i centrale Århus og har åbent alle dage undtagen søndag. Kig forbi den økologiske forretning med helsekost. Der hører også et bageri til butikken, der sørger for frisk bagværk til sundhedsbevidste kunder - ingredienser som quinoa, hirseflager og andet interessant, man ikke finder hos det typiske danske bageri. Århus bedste helsekost forretning er et besøg værd, uanset om man er lokal eller besøgende. Butikken ligger godt placeret tæt ved domkirken og i slutningen af gågaden. Derfor er det ikke en omvej som turist i byen. Denne helsekost forretning i Århus har specialiseret sig i veganske alternativer med økologi i fokus. Hvis du prøver at abstinere fra gluten grundet allergi eller personlig præference, er denne forretning også et besøg værd.

En skøn helsebutik i Østjylland

Ganefryd er en hyggelig og pænt opstillet helsebutik, hvor man kan købe mange lækkerier. Hvis du ønsker ekstra fokus på sundhed og de økologiske råvarer, så besøg denne helsebutik. Det er også værd at besøge butikkens hjemmeside på ganefryd.dk. Her finder man opskrifter på de ting, som også sælges i bageriet. Hvis du tager forbi www.ganefryd.dk, kan du også finde inspiration til brug af tofu. Dette sojaprodukt er for mange veganere noget, som indgår regelmæssigt i kosten, men det kan nogle gange knibe med inspirationen. Læs mere om en af Århus hyggeligste helsebutikker, som har fokus på ærlig økologi. Besøg shoppen, og lær mere om at være veganer. Det er ikke sværere at undgå gluten og kød end som så.

Ønsker du at finde en ny helsebutik, hvor du kan foretage dine ugentlige indkøb? Ganefryd står både for helsekost i Århus og Lemvig, og deres forretninger er altid et besøg værd. Varerne på hylderne opdateres regelmæssigt.