Find et lækkert motorcykeloutfit der giver beskyttelse hos MotoHaus

MotoHaus har alt hvad du drømmer om inden for MC beklædning. Hvad enten du mangler et nyt sæt MC støvler eller nyt par MC læderbukser, står MotoHaus klar til at hjælpe dig. Læs eventuelt mere nedenfor.

MotoHaus

Bredt udvalg af MC støvler 

Støvlen er et vigtigt element i dit outfit, når du er ude at køre på Danmarks landeveje. Hos MotoHaus finder du et lækkert udvalg af forskellige motorcykelstøvler til favorable priser. Udvalget af MC støvler byder på støvler i mange forskellige design. Er du til de klassiske MC støvler, er du havnet det rigtige sted og er du derimod til støvler med kortere skaft, der er lidt mere diskrete, er MotoHaus også det rigtige sted for dig. MotoHaus har et lækkert sortiment, der byder på støvler fra nogle af de mest anerkendte producenter af MC beklædning. Heriblandt Held, Falco og Diadora. Udvalget af støvler til motorcyklister byder på støvler i mange forskellige størrelser til både mænd og kvinder. Du vil både støde på klassiske design i sort læder, samt nyere design brun læder, der kan være med til at give lidt kontrast til resten af dit outfit. Klik ind på MotoHaus’ hjemmeside og tjek deres lækre udvalg af MC støvler ud på www.motohaus.dk.

MC læderbukser i bedste kvalitet

MotoHaus’ udvalg byder ikke kun på støvler. De er hele paletten rundt og det betyder, at du også kan finde lækre bukser, hvis du står og mangler nogle nye. Udvalget byder dels på tekstilbukser, men også lækre bukser til motorcyklister i læder. Er du til det klassiske motorcykellook, byder udvalget på MC læderbukser i sort læder af høj kvalitet. Bukserne er selvfølgelig i flotte design, hvor sikkerhed er i fokus, men derudover er der flere af de MC læderbukser som du vil støde på i blandt udvalget, der har Gore Tex membran, der gør bukserne vandtætte og som ydermere betyder, at de også er åndbare – et ideelt valg for dig, der både går op i design, komfort og ekstra funktioner. Udvalget af MC læderbukser byder både på bukser i vidt forskellige prisklasser – med andre ord er der noget til dig, hvad enten du er passioneret og erfaren motorcyklist eller ny på landevejen.

Forkæl dig selv med et lækkert motorcykeloutfit fra MotoHaus.