Hos MASCOT finder du bl.a. skjorter i fedt design og kedeldragter i høj kvalitet

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan få arbejdstøj i høj kvalitet? Så er MASCOT lige det rigtige sted for dig. MASCOT udbyder et stort og bredt sortiment af arbejdstøj i alle kategorier, og de forhandler både til det private samt til virksomheder. Klikker du ind på deres hjemmeside, mascot.dk/da, finder du al den information du skal bruge, angående køb af arbejdstøj. 

MASCOT

Skjorter i et væld af forskellige design

Om du så er på udkig efter skjorter, vinterjakker, termojakker eller overalls, så finder du det med sikkerhed hos MASCOT. Klikker du ind på deres hjemmeside, finder du deres store udvalg af bl.a. skjorter. Er du søgende efter en lækker og praktisk arbejdsskjorte til kontoret eller leder du mere efter skjorte, der passer til byggepladsen, så har du fundet det helt rigtige sted. Hos MASCOT finder du lige præcis de skjorter, der passer til dine kriterier, og det er bare med at gå på udkig i det store hav af modeller, design, funktioner og farver. Du finder hos MASCOT både langærmede og kortærmede skjorter, der alle kommer i forskellige snit fra den løse til den tætsiddende pasform. Du finder ligeledes også skjorter, der er specialdesignet til kvinder. Søger du skjorter, der skal passe til en hel afdeling, er MASCOT også det rette sted at gå hen. De forhandler nemlig også med virksomheder, så hele din afdeling kan komme til at se smarte og ens ud.

Kedeldragter giver fuld beskyttelse

Foregår dit arbejde udendørs, hvor du er er ekstra udsat for kulde eller smuds? Så er en funktionel kedeldragt det helt rigtige valg for dig. Ved at købe kedeldragter som arbejdstøj, får du nemlig fuld beskyttelse fra top til tå. MASCOTS kedeldragter samler din påklædnings under- og overdele i én samlet funktionel løsning, så du dermed undgår at tøjet skrider fra hinanden. Hos MASCOT finder du et stort udvalg af kedeldragter til både udendørs og indendørs brug, hvor af nogle kedeldragter er produceret i det fluorescerende materiale, der gør dragter ekstra synlig og sikker. Mangler du kedeldragter der passer til vinterens kulde, finder du i sortimentet vinterprodukter, der er udstyret med varmt pelsfór i kroppen, og termofór i arme og ben, så du med sikkerhed kan holde dig varm. Søger du inspiration eller mangler hjælp angående valg af kedeldragter, så tøv endelig ikke med at kontakte MASCOT, der altid står klar til at hjælpe og rådgive dig.