Innovativ ægproduktion – Køb et mobilt hønsehus på hjul fra Haugaarden

Går du og drømmer om at producere økologiske æg fra høns, der trives og derfor lægger dejligt mange æg af god kvalitet? Med et mobilt hønsehus fra Haugaarden får du et gennemført og gennemtænkt produkt, der gør det nemt at gå til ægproduktionen. Start drømmen med et hønsehus på hjul, der altid kan flytte dine høns derhen, hvor græsset er grønnest.

Haugaarden

Mobilt hønsehus fra haugaarden.dk - udviklet af erfaren ægproducent

Hvis du er på udkig efter et gennemtænkt og innovativt hønsehus, der er oplagt til økologisk ægproduktion, bør du helt sikkert se nærmere på et mobilt hønsehus fra Haugaarden. Deres hønsehuse med plads til enten 300 eller 600 økologiske høns er særligt udviklet til det danske marked. Husene lever op til de gældende miljøkrav og økologiregler, og det er derfor både nemt og hurtigt at komme i gang med ægproduktionen, når du vælger et mobilt hønsehus fra dem. Derudover kan du være sikker på at få et gennemtænkt produkt, da det er både opfundet og udviklet af en erfaren ægproducent. Flemming Haugaard, der er manden bag, ved at selv de mindste detaljer kan have stor betydning for hønsenes velbefindende og dermed for mængden og kvaliteten af æggene. Derfor er der tale om gode forhold for hønsene i det mobile hønsehus, både når det kommer til adgang til foder, støvbadning og siddepinde. Der er endda en veranda til hønsene, så de har adgang til frisk luft og dagslys i tilfælde, hvor man er nødt til at holde hønsene inde i huset. Læs meget mere og bliv klogere på produktet på haugaarden.dk.

Udlev drømmen om en økologisk ægproduktion med et hønsehus på hjul

Hvis du går og drømmer om at starte en ægproduktion op, men ikke har de optimale bygninger eller faciliteter til en stald, så er et hønsehus på hjul et oplagt sted at starte. Det er både nemt og hurtigt at gå til, fordi hønsehuset fra Haugaarden allerede indeholder alt det udstyr, som du har brug for, for at kunne producere græsæg fra fritgående høns. Her er det en ekstra bonus, at der er tænkt på indretningen af huset, så produktionen bliver nem at håndtere for dig, samtidigt med at dine høns har det godt. På www.haugaarden.dk finder du både hønsehus på hjul med plads til 300 og 600 høns, hvor det måske kan være oplagt at starte med op til 300 høns, hvis du er nybegynder på området eller gerne vil prøve det af. Da du både får et hus med fuldt inventar og en elektrisk styring, der er let at betjene, kan det næsten ikke blive nemmere at starte op som økologisk ægproducent end med et hønsehus på hjul.