Alt i legetøj fra Maki samt MAM sutteflasker

Trænger de mindste til nyt børnelegetøj eller mangler du børnetøj i lækker kvalitet, kan vi varmt anbefale et kig hos www.bornebiksen.dk. Her tilbyder de et stort udvalg fra en række af branchens bedste og mest kvalitetsbevidste mærker, som for eksempel Maki og MAM. Besøg den populære forhandler og gør et godt køb.

Børnebiksen

Maki legetøj til fine priser

Børnebiksen har i årevis leveret sjovt legetøj til Danmarks familier fra de mest populære producenter på markedet. Derfor forhandler de naturligvis også legetøj fra Maki. Maki forstår sig om nogen på holdbart og sjovt legetøj til både mindre og større børn og hos Børnebiksen behøver du ikke at betale overpris. Iblandt Makis produkter kan du blandt andet finde hårdføre og billige gyngedyr der kan holde til lidt af hvert, som for eksempel en plysgyngeko med sjove lyde. Maki er desuden kendt for deres valg af holdbare materialer, hvilket deres gyngedyr er tydelige beviser på. Tag et kig på legetøjet fra Maki og giv dine børn en sjov overraskelse de sent vil glemme!

MAM beholdere designet til modermælk

MAM har længe været kendt for deres fantastiske børne- og babyudstyr og hos Børnebiksen finder du et bredt udvalg af deres bedste produkter. MAM kan blandt andet tilbyde beholdere til modermælk, flaskerensere, sutter, brystpumper, sutteflasker, suttekæder og flaskesutter - alt sammen i høj kvalitet og til stærke priser. MAM står desuden bag starter cups med blød tud, smarte skeer med varmesensor, billige bideringe, mælkepulver dispensere og meget, meget mere. Hos Børnebiksen bestræber de sig naturligvis på løbende at opdatere deres udvalg med nyt udstyr til babyer fra MAM så du altid har adgang til deres bedste produkter. Gør derfor dig selv og dine børn en tjeneste og se nærmere på dine mange muligheder fra MAM. Har du spørgsmål angående valg af produkt så kan den servicemindede forhandler garanteret hjælpe dig på rette vej.