Find alt lige fra Soft Gallery babytøj til CAMA Copenhagen pusletasker hos Asta & Alfred

Asta & Alfred byder på et sortiment, der både har produkter til den lille, lige så vel som den nybagte mor. Du finder blandt andet CAMA Copenhagen pusletasker, der er enormt lækre og Soft Gallery babytøj, når du udforsker deres store sortiment. Læs mere nedenfor eller klik ind på www.astaogalfred.dk.

Asta & Alfred

Smarte CAMA Copenhagen pusletasker

Der er visse ting, man ikke kan undvære, når man har børn – især når de er helt små. Det er blandt andet barnevogne, uroer, varme hjemmefutter og gode pusletasker. Hos Asta & Alfred har de samlet nogle af de bedste pusletasker, der er på markedet. Taskerne er både funktionelle og kan rumme et hav af forskellige ting, men de er også i enormt flotte design, der gør det nemmere at få hele outfittet til at passe sammen. CAMA Copenhagen er et af de rigtig gode mærker, når det kommer til pusletasker. I CAMA Copenhagen pusletasker, er der indbygget en smart madras, der virkelig kan komme dig til gode, når den lille skal skiftes. Herudover byder CAMA Copenhagen pusletasker også på vandtætte rum og funktionelle lommer til diverse. Til trods for, at der virkelig er blevet lagt vægt på at skabe et funktionelt design, har CAMA Copenhagen langt fra gået på kompromis med det æstetiske. CAMA Copenhagen pusletasker har et tidløst og skandinavisk design, der passer til de fleste outfits og de små og fine læderdetaljer er med til at sætte prikken over i’et.

Soft Gallery babytøj til både drenge og piger

Når det kommer til babytøj, er udvalget hos Asta & Alfred enormt. Du vil blandt andet støde på mærket Soft Gallery, når du besøger Asta & Alfred. Det danske mærke blev i 2007 stiftet af to mødre, der vidste hvilke krav og behov man som forældre har til babytøj og siden hen er Soft Gallery babytøj blevet stort i lande verden over. Udvalget af Soft Gallery Babytøj hos Asta & Alfred byder på lækre cardigans, leggins, badebukser, bodystockings og meget mere til både drenge og piger. Tøjet er fremstillet i bomuld og jersey, to ideelle materialer til babytøj, og besidder smukke prints samt broderier. Når du køber Soft Gallery babytøj får du selvfølgelig fantastisk beklædning til den lille, men ydermere går en andel af salget til Dansk Indisk Børnehjælp, der er en humanitær indsats.

Forkæl dig selv og den lille med lækre produkter fra Asta & Alfred.