Find et bredt udvalg af kvalitetsrigtige produkter til børneinstitutioner på www.ranplay.dk

Hos Ran-Play er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Det brede produktsortiment byder bl.a. på multibaner og børnegarderober, som findes til overkommelige og fornuftige priser.

Ran-Play

Multibane lavet specielt efter jeres ønsker

Ran-Play er udbyder af en lang række forskellige multibaner, som findes til gode priser. Multibanerne er perfekte til skoler, SFO’er og lignende, hvor børn og unge kan komme ud og dyrke noget motion. Multibanerne er specielavet af Ran-Play, hvor de laves efter eget ønske. Der kan bestemmes størrelse og materiale, som multibanen skal laves i. På www.ranplay.dk findes nogle forskellige bud på multibaner, som findes i forskellige størrelser. Der findes der mindre multibaner som er ideelle til at spille fodbold, håndbold og hockey på, hvorimod de større baner også kan indeholde basketball net. Banerne fremstilles i gode materialer, så man er sikker på at den vil holde i mange år frem, så børn og unge kan have sjov på banerne dagen lang.

Børnegarderobe i kvalitetsrigtige materialer

Der tilbydes hos Ran-Play også et fornuftigt udvalg af forskellige børnegarderober i høj kvalitet. Børnegarderober er en ideel løsning til at opbevarer alle børnenes ting og sager, i børneinstitutionen. På den måde kan hvert enkelt barn få en personlig børnegarderobe, så deres ejendele altid er bevaret sikkert og ordentligt. Børnegarderoberne fås i forskellige størrelser, hvor der også findes modeller med eller uden tilhørende bænk. Derudover findes børnegarderoberne i mange forskellige farver og design, så der altid kan findes de korrekte møblerne, der matcher dine ønsker. Børnegarderoberne er fremstillet i kvalitetsrigtige materialer, såsom FSC-mærket træ, der både er slidstærkt og miljøvenligt. Derfor er man sikker på at få et garderobeskab som vil holde i mange år frem, og kan holde til børnenes beskidte og våde tøj og sko. Læs mere på www.ranplay.dk.

Besøg Ran-Play allerede i dag, du leder efter nye aktiviteter til din skole eller opbevaringsplads til børnenes ejendele.