Find masser af legetøj fra det populære mærke Dantoy på www.legebyen.dk

Søger du et sted at købe legetøj til børn i alle aldre? Så er Legebyen lige det rigtige sted for dig. Hos Legebyen finder du en af legetøjsbranchens største og mest kompetente legetøjsforhandlere, hvis udvalg strækker sig fra udendørs legetøj såsom Dantoy scootere til i indendørslegetøj såsom BRIO-tog. Så tag et kig ind på deres hjemmeside, legebyen.dk, og lad dig inspirere til dit nye legetøjskøb.

Dansk produceret legekøkken fra Dantoy

Hos Legebyen finder du det gamle dansk producerede kvalitetslegetøj Dantoy, der har produceret legetøj i over 50 år og stadig har legeværdi, høj sikkerhed samt yderst holdbare og solide produkter. Et af de helt store hits gennem årene er det klassiske Dantoy legekøkken, der har været børnenes favorit i årtier. Hos Legebyen finder du af stort udvalg fra den klassiske Dantoy legekøkken serie, der alle leveres med masser af tilbehør, der er med til at styre børnenes indlæring og udvikling indenfor bl.a. fantasi og deres finmotorik. Du finder derudover også et stort sortiment af ekstraudstyr såsom gryder, tallerkner, bestik mm, så du kan udvide og tilpasse dit Dantoy legekøkken, så det passer til dit barn. Skal det være et prinsessekøkken eller et udendørs havekøkken, kan du selv tilpasse og tilkøbe med produkter fra Princess og Green Garden-serien. Fælles for alle legetøjsprodukterne er at du alle er produceret i Svanemærket plastik og kan bruges både indenfor og udenfor. Så kig ind på hjemmesiden og se det store sortiment!

Dantoy Scooter i både originale og nyere udgaver

Af udendørs legetøj, finder du også en af børnenes absolutte favoritter: den røde, gule og blå Dantoy Scooter. Den ikoniske Dantoy Scooter er blevet produceret i mere ned 25 år og er stadig et af markedets bedst sælgende legetøj til mindre børn. Hos Legebyen finder du alle Dantoys Scooter modeller samt tilhørende anhængere. Udover den klassiske røde, gule og blå Dantoy Scooter fås nu også de nyere modeller, herunder en luksus DT-udgave, den flotte Gravko i plast med på siddende graveskovl, den hurtige politimotorcykel, og den elegante prinsesse scooter. Der er udover udvidelsen af modeller også sket en fornyelse i brugen af materialer, så du i dag også kan få alle modellerne med tilhørende støjdæmpende gummihjul, der ikke blot gør køreturen mere komfortabel for den som kører, men også nedsætter hjulenes lyd og støjniveau. Har du spørgsmål angående Legbyens udvalg af Dantoy Scootere, så er du mere end velkommen til at ringe til dem, hvor du kan f.eks kan høre mere om leveringsmuligheder.

 

Legebyen.dk