Legebyen.dk sælger alt fra den unikke LEGO BOOST serie til HINT spil

Hos Legebyen.dk kan du finde alt i legetøj og spil til børn i alle aldre. Læs mere om LEGO BOOST og om det populære HINT spil her. 

 

Legebyen.dk logo

Populære LEGO BOOST

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj til børn i alle aldre, og du kan finde alt fra intellektuelt udforende spil og legetøj til rangler legemad til de allermindste. Af legetøj til de lidt ældre børn kan nævnes den populære LEGO BOOST serie, som kombinerer software og hardware teknologi i en helt unik kombi. Hvis dine børn interesser sig for programmering, robotter og ingeniøragtige udfordringer, så er LEGO BOOST det helt rigtige legetøj. Her kan børnene bygge forskellige spændende robotter, køretøjer og forskellige figurer, som de kan programmere via den gratis LEGO BOOST app, som findes til forskellige tablets. På den måde kan de lære om ny teknologi og udfordre deres intellekt og kreative tænkning. Det er selvfølgelig ikke for vuggestuebørn, men til de lidt ældre skolebørn, som elsker at tænke kreativt, lave byggeprojekter og tænke, så de knager. De forskellige sjove LEGO figurer har forskellige karakteristika og kan programmeres på forskellige måder.

Bredt udvalg af spil såsom HINT spil

Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige slags spil til hele familien. Det poplære HINT spil blev kåret til årets familiespil, og det er en super sjov og udviklet udgave af tegn og gæt eller Margretheskål. Det handler om at gætte, hvad ens holdkammerater hinter, når de synger, danser, mimer, tegner eller taler. Man må selvfølgelig aldrig sige selve det ord, som ens holdkammerater skal gætte, men man kan hinte til det på forskellige måder, og i de forskellige runder er der forskellige kort, som giver spillerne alsidige udfordringer. Det er virkelig sjovt, og der er fart på, for timeglasset løber, og dine medspillere skal være fokuserede og se efter selv dine mindste hint. Læs mere om det ultra populære HINT spil på hjemmesiden. HINT spillet er ikke for de mindste medlemmer af familien, men det er super sjovt og både børn og voksne kan konkurrere på lige fod.