Oplev nye og spændende ting i sammenspil med din interesse for musik

Går du med et ønske om, at opleve nye og spændende ting i sammenspil med din interesse for musik, så Musik og Teaterhøjskolen en musikhøjskole, der helt sikkert vil leve op til dine ønsker. Besøg dem her musikogteater.dkog løs om deres lydteknik højskole og andre musiklinjer med kompetente undervisere.

musik og teater

Musikhøjskole med kompetente og inspirerende undervisere

Musik og Teaterhøjskolen er en faglig inspirerende musikhøjskole, hvor du kan fordybe dig i musikkens univers i et skønt socialt fællesskab. Deres musikhøjskole er en oase af spændende undervisningsforløb, der kan udvide dine horisonter og lære dig nye kundskaber inden for musik og teater. De har samlet stærke faglige undervisere, der alle har stor viden inden for teater og musik, hvilket skaber en perfekt platform for dig, da du kan dyrke din passion med inspiration i deres forskellige faglige ståsteder. Klik her musikogteater.dkog læs mere om deres spændende musikhøjskole, eller book en rundvisning på skolen og oplev stemningen på stedet.

 

Lydteknik højskole der kan rykke dine kompetencer markant

Er du vild med de mange muligheder teknik giver dig for at udtrykke stemninger og fortællinger gennem musik og teater, men mangler du nye vinkler og dybere kendskab til teknologier, så har Musik og Teaterhøjskolen en lydteknik højskole, som helt sikkert vil rykke din viden for området. Deres lydteknik højskole er en selvstændig linje i højskolen, som vil introducere dig til forskellige arbejdsredskaber med en kreativ tilgang, der giver dig mulighed for at udfordre dine talenter inden for lydteknik. Lyder det spændende, så klik her musikogteater.dkog læs mere om hvad et ophold på deres lydteknik højskole kan give dig, så du kan dyrke din interesse sammen med andre begejstrede mennesker.

 

Få en oplevelse for livet på Musik og Teaterhøjskolens musik højskole og lydteknik højskole. Besøg dem her musikogteater.dkog book en rundvisning med det samme.