TumbleMee aktivitetsmøbler samt muligheder i A3 lyspanel med LED lys hos Nikostine

Med godt legetøj, er du næsten garanteret glade børn. Hos Nikostine finder du legetøj fra nogle af de bedste mærker. Du finder blandt andet produkter som A3 lyspanel med LED lys og TumbleMee aktivitetsmøbler blandt det store sortiment af legetøj.

Nikostine

A3 lyspanel med LED lys – spar på disse

Vi har I de sidste år oplevet hvordan digitaliseringen og elektronikken er begyndt at fylde mere og mere. Det giver også en lang række fordele som vi er bekendte med – også når det kommer til børn og legetøj. Nikostine har et stort udvalg af legetøj som børn er helt vilde med og kan bruge rigtig mange timer med. Et af de produkter som du finder blandt deres store udvalg af legetøj er A3 lyspanel med LED lys. Dette lyspanel giver et hav af muligheder og åbner op for kreativiteten og fantasien hos børnene. På lyspanelet placerer man objekter, der derefter vil give et flot mønster i loftet. Dette giver et hav af muligheder for leg og specielt også læring om farver og geometri. A3 lyspanel med LED lys fås til en super skarp pris hos Nikostine og giver mange timers leg og læring, der helt sikkert er pengene vejr. Læs mere om A3 lyspanel med LED lys og andre legesager på deres hjemmeside.

TumbleMee aktivitetsmøbler hjælper naturligvis en del med udviklingen

Lyspanelet er som sagt kun et af mange fede stykker legetøj hos Nikostine, der kan bruges i mange timer. Er man lidt mere til fysisk leg og udfoldelse så bare rolig – her kommer Nikostine også problemet til livs med en lang række aktivitetsmøbler til barnet. Blandt udvalget finder du blandt andet de vellidte TumbleMee aktivitetsmøbler. De forskellige møbler fås i fantastiske former og farver, der giver mange muligheder, når det kommer til at lege. TumbleMee aktivitetsmøbler er designet af fysioterapeuter og du kan dermed være helt sikker på, at de besidder gode evner for den motoriske udvikling hos barnet. Aktivitetsmøblerne kan bruges hver for sig, men kan også bruges til at bygge med, hvis man har et større antal. Derudover er de nemme at rengøre og meget holdbare trods deres bløde overflade. Se udvalget af TumbleMee aktivitetsmøbler på www.nikostine.dk.

Nikostine står klar til at gøre hvad de kan for at hjælpe børn med at lege, hygge og udvikle sig. Det kan du læse meget mere om på deres hjemmeside.