Godt udvalg af kap geringssave og værktøj til trædrejning hos Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger mange forskellige slags værktøj til både professionelle og hobbyfolk. Læs med her, hvis du fx skal bruge en kap geringssav eller udstyr til trædrejning.

Dorch & Danola

Kap geringssav

Hos Dorch & Danola kan du finde alt i værktøj i høj kvalitet til billige priser. De sælger mange forskellig gode amerikanske, tyske og japanske mærker, som laver værktøj i den bedste kvalitet, og der er modeller i mange forskellige prisklasser alt efter, om du skal bruge et stykke værktøj til hjemmet, som du kommer til at bruge engang imellem eller om du skal bruge værktøj til dit daglige professionelle arbejde, som skal bruges hver dag i mange timer ad gangen. Hvis du fx skal bruge en kap geringssav, så kan du finde forskellige gode modeller i sortimentet. Kap geringssave eller afkortersave bruges til at skære pinde, lægder, brædder og lister over med, og det er et uundværligt stykke værktøj på byggepladsen for en tømrer, der skal kappe mange stykker træ over. En kap geringssav giver gode og præcise resultater, og du kan helt sikkert finde en model, som passer til dit prisniveau og til dine ønsker og behov i sortimentet. Læs mere på dorchdanola.dk.

Værktøj til trædrejning

Hos Dorch & Danola kan du også finde et stort udvalg af udstyr og værktøj til trædrejning. Der er bl.a. drejejern, drivremme, lim, planskiver etc. i sortimentet til gode priser. Trædrejning er en vildt sjov og spændende teknik, som har været populær i flere tusinde år blandt træarbejdere som fx snedkere, tømrer, kunstnere og værktøjsmagere. Du kan lave smukke runde og cylindriske former, og du vil uden tvivl synes godt om den spændende teknik, som hurtigt kan kaste smukke resultater af sig. Trædrejning kan bruges til mange forskellige slags teknikker, metoder og du kan hurtigt udvikle færdigheder med drejejernet. Med en drejebænk og et drejejern kan du fx lave skåle, cylindriske figurer, runde former, bordben og skulpturer. Læs meget mere om den spændende teknik på www.dorchdanola.dk, hvor du kan købe alt hvad du skal bruge af værktøj og udstyr til trædrejning.