Industribyggeri i Vestjylland favner bredt

Hos Hansen & Larsen tilbyder de blandt andet deres brede ekspertise i Skjern, Ringkøbing, Tarm og resten af Vestjylland. Det har de gjort i over 50 år, og det går kun fremad med alt fra produktionshaller til renovering af husfacader.

 

Vælg den rigtige leverandør til dit industribyggeri

Når man skal til at investere i store byggeprojekter som industribyggeri kan være, så er det rart at have samarbejdspartnere, der har styr på sagerne og som holder ord. Derfor kan det være en god idé at skele til en hjemmeside som virksomhederne.dk, hvor du kan blive præsenteret for bundsolide firmaer som Hansen & Larsen. Firmaet har mere end 50 års erfaring i Vestjylland og tager dig i hånden fra start til slut under dit byggeprojekt. De er blandt andet kendt for opførelse af produktionshaller og andre typer industribyggeri, som man for eksempel ser i landbruget. 

Der bygges mangt og meget til industrien i det vestjyske

Hos Hansen & Larsen ser man meget aktivitet i området omkring Skjern, Ringkøbing og Tarm. Firmaet er med fra idé til udførelse - og stiller både vejledning og gode samarbejdspartnere til rådighed, når der skal bygges helt nyt eller hvis et eksisterende industribyggeri skal fornyes på den mest effektive vis. Firmaet skeler ikke til, om der skal laves en svinestald eller en smart kontorbygning. Alle opgaver bliver taget lige seriøst og med samme høje sans for kvalitet og troværdighed, de har været kendt for de sidste 50 år. Hansen & Larsen kan lave alt til dit næste industribyggeri. Om det er et fundament til en vindmølle eller et nyt værksted, du skal have lavet, så kan du trygt søge råd, vejledning og i sidste ende projekthåndtering fra det erfarne firma. 

Kurbad Fjordgaarden fik hjælp i Ringkøbing

Da Kurbad Fjordgaarden i 2008 gerne ville fornye sig, faldt det naturlige valg af projektledere på firmaet Hansen & Larsen. For dem var det et spørgsmål om tillid, og det havde de helt fra start til firmaet. Hotellet blev udvidet fra 25 værelser til hele 98 og Hansen & Larsen var dermed med i en spændende og kreativ proces, hvor et vartegn for byen skulle moderniseres på bedste vis. Industribyggeri favner bredt, og det samme gør firmaet Hansen & Larsen. De har styr på, hvad der sker i branchen og kender alle de bedste leverandører og samarbejdspartnere, der kan være med til at højne lige netop dit næste industribyggeri. For industribyggeri er en tillidssag.

 

 

Hansen & Larsen