Køb ny panelradiator eller MTD havetraktor hos Harald Nyborg

Bestil opvarmning til dit hjem til en bedre pris hos Harald Nyborg. Spar fx på en panelradiator af en seriøs kvalitet. Webshoppen sælger alt til hjemmet, men også haven. Danske husejere med en større have kan med fordel investere i en havetraktor fra mærket MTD – mere info på harald-nyborg.dk.

Gør et godt køb på en panelradiator allerede i dag

Du kan bestille en traditionel panelradiator på www.harald-nyborg.dk, og få levering med fragtmand. Alternativt kan du tage hen til dit lokale Harald Nyborg byggemarked og spare fragten. Find den rette panelradiator med en god ydeevne og i dimensioner, som passer ind i rummet, og som kan håndtere rummets størrelse. Der findes i skrivende stund tre størrelser. Køb en panelradiator på 60x60, 60x80 og 60x100 centimer. Det minimalistiske look betyder, at din panelradiator passer ind i ethvert hjem og alle typer af rum fra køkken til stue. Disse høj-effektive og varmeøkonomiske panelradiatorer kan hjælpe dig igennem den kolde vinter. Det er en billig investering, som du kan læse mere om på harald-nyborg.dk.

Bestil en MTD havetraktor online på websitet www.harald-nyborg.dk

Har du en stor have? Bare fordi man har en større have end de fleste andre, betyder det ikke, at man har mere tid til havearbejdet. Derfor er effektive redskaber mere værdifulde. Den ultimative investering, som store haveejere kan foretage sig, er en havetraktor som fx en MTD model. Harald Nyborg byder ind med flere typer af MTD havetraktorer til ganske stærke priser. Du finder den mindre MiniRider, som er nem at navigere rundt på, og du har også adgang til den originale havetraktor fra MTD, der ligeledes fås i flere varianter. Det smarte ved en MTD havetraktor er den rige mulighed for at tilkoble ekstra grej, så flere opgaver i haven kan varetages. Derved kan man benytte den til at skrabe sne væk, flytte haveaffald og meget andet.

Se de fordelagtige tilbud, og gør et godt køb på produkter til have og hjem på www.harald-nyborg.dk. Hos Harald Nyborg kan du vælge mellem alt fra en MTD havetraktor til en ny panelradiator, der er varmeeffektiv.

Harald Nyborg