Kontraklapventiler og magnetventiler til konkurrencedygtige priser

ROYKON har et stort udvalg af fittings, ventiler og meget mere. Søger du magnetventiler eller en kontraventil, så læs med her om deres udvalg.

ROYKON

Magnetventiler - Designet i AISI 316 stål

ROYKON er en dansk privatejet virksomhed, som siden 90’erne har været mange industriers og håndværkeres foretrukne leverandør. De har et stort udvalg på over 40.000 produkter, og det gør dem til en one-stop-shop, hvor du kan få alle de forskellige produkter til dine opgaver eller udfordringer. De har meget konkurrencedygtige priser, og det har de bl.a. fordi de har effektiviseret hele deres lager med robotter, som bringer omkostningerne ned og effektiviteten op. I butikken kan du bl.a. finde magnetventiler til brug i forskellige industrielle applikationer. De bruger bl.a. deres stærke rustfri og syrefri stål AISI 316 til at fremstille magnetventiler med høj holdbarhed og lang levetid. De har elektrisk styrede, luftstyrede samt spolestyrede magnetventiler, i størrelser fra 1/8” til 2”, så du skulle nok kunne finde præcis det produkt, du skal bruge. De laver også skræddersyede løsninger efter deres kunders behov, så hvis du har brug for en god speciallavet løsning, så kan du helt sikkert finde det rette produkt med deres hjælp.

Kontakt ROYKON uanset hvilken kontraklapventil, du mangler

Når man arbejder med rørsystemer, hvor tilbageløb kan være skadeligt for rørene, så skal man bruge kontraventiler som fx kontraklapventiler, der sikrer, at væsken kun kan løbe én vej: et såkaldt envejsflow. Hos ROYKON har de et stort udvalg samt alt i tilbehør. Søger du en korrosionsrobust kontraventil, så har de syrefaste og rustfrie modeller, som egner sig godt. De fører også ventiler i messing, aluminium, forniklet messing samt forskellige typer plast. Du kan også finde en smart kontraventil med aftapning i sortimentet, hvis du har brug for sådan en til dine rørsystemer. Det er helt sikkert, at de har præcis det, du skal bruge til dit projekt. Deres sortiment er stort og indeholder ventiler og fittings til stort set alle industrier og installationer. Find den helt rette kontraventil på www.roykon.dk, hvor du kan opsøge professionel rådgivning og vejledning i deres kundeservice.