Lej specialcontainere til ethvert formål hos DC-Supply

DC-Supply har et stort udvalg af containere til udlejning til langt de fleste formål. Her er ingen opgave for stor. Med kunden i fokus kan du roligt stole på, at DC-Supply leverer den mest optimale containerløsning til dig og dit projekt. Her får du kort skitseret nogle af deres mange muligheder for containerudlejning af brugte, nye og specialcontainere.

Containerudlejning hos DC-Supply

Container udlejning fra DC-Supply er for langt de fleste en økonomisk fordel. Som oftest skal en container blot bruges i en begrænset periode til et specifikt formål. Når projektet er afsluttet, vil containeren ikke længere tjene et formål. DC-Supply sørger for at levere containeren til dig til projektets begyndelse, og vil ligeledes ved projektets afslutning afhente containeren igen. Nemmere bliver det ikke med containerudlejning. Naturligvis er det også en mulighed at købe frem for at leje en eller flere containere hos DC-Supply, hvis det giver bedst mening. Skal containeren bruges på Færøerne eller i Grønland, er dette bestemt også muligt.

Specialløsninger til kundens unikke behov

DC-Supply gør en dyd ud af at kunne tilbyde helt unikke og innovative løsninger til containerudlejning  til den individuelle kundes store og små behov. Her finder du et stort udvalg af forskellige containerløsninger, der både egner sig til produktion, ophold, køkken, events, lager, byggepladser, toilet, bad og meget mere.

Få et midlertidigt køkken/kantine i en container

Hvis en virksomhed står med et renoveringsarbejde i kantinen eller køkkenet, kan en udlejet kantinecontainer være den perfekte midlertidige løsning. Det samme kan gælde for byggepladser og lignende, som blot skal bruge et køkken i en begrænset tidsperiode. Hvor det særligt vil være fordelagtigt at benytte sig af containerudlejning. DC-Supply har mange forskellige kantinecontainere i alverdens mål, så du kan finde den størrelse, der passer bedst til dine behov. Kantinecontainerne er specialbyggede til at skabe gode rammer for et køkken. Det er selvfølgelig også muligt at få installeret mindre køkkener i udlejede opholdscontainere.

Toilet- og badefaciliteter som containerløsning

Ligesom med køkken og kantine kan almene behov som toiletbesøg og bad sagtens klares med en container. DC-Supplys containerløsninger med indbygget bad, toilet, afløb, vand og elkasse kan bruges til store og små projekter med garanti for komfortable toiletbesøg. Containeren kan ligeledes tilkobles flere containere i en serieforbindelse, hvis behovet er der til. Det er ligeledes muligt at leje eller købe en container med plads til 8 toiletter. Klik forbi www.dc-supply.dk for at se det store udvalg af containerløsninger med toilet og bad.

dc-supply alm.png